Özdilek

Sağlık

Kartepe’nin Alo Evlatları Gönüllere Giriyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hayata geçirilen Alo Evlat Hattı projesi, Kartepeli vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

4 Ekim 2016 Saat: 09:47
Kartepe’nin Alo Evlatları Gönüllere Giriyor
Kartepe’nin Alo Evlatları Gönüllere Giriyor

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların eksiklerinin giderilerek toplumsal refahın ve fırsat eşitliğinin sağlanması amacı ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hayata geçirilen Alo Evlat Hattı projesi, Kartepeli vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

 

Alo Evlat Hattı’nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 ulaşabilen Kartepelilere temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, bayram, hafta sonu demeden yaşlı ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin yanında oluyor. Kimi zaman temel gıda ihtiyaçlarını tedarik ederek kimi zaman sadece elleri öpüp, dertlerini dinleyerek yalnızlıklarını paylaşmak üzere evlere konuk olan ekipler, bol bol hayır duası alıyor.

Yaşlıların Yüzü Gülüyor

Ziyaretlerde projenin mimarı Başkan Üzülmez’in sevgi ve hürmetlerini de ileten görevliler, “ her evde ayrı bir hikaye, ayrı bir dram ve ayrı bir tecrübeye şahit oluyoruz. Yaptığımız iş görev olmanın yanısıra, aynı zamanda hayır işi. Bu duygularla daha istekli ve huzurlu, manevi yoğunluğu yüksek biriş yapıyoruz. Bu fırsatı ve olanakları sağlayan Değerli Başkanımız Üzülmez’e hem annemiz, ninemiz, dedemiz, amcamız yerine koyduğumuz büyüklerimiz adına, hem kendi adımıza minnettarız. Ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin sevgiye hasret kalmış yürekleri, gözlerini parlatan mutluluklarını 1 kez görmek bile bunu anlamaya yeter” dediler.

 

“İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda” sloganıyla, Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olmak ve bir evlattan istenebilecek tüm temel ihtiyaçların karşılanması için, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in hayata geçirdiği “Alo Evlat Hattı” projesi, her geçen gün Kartepeli vatandaşlardan daha fazla takdir ve ilgi görüyor.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat