Özdilek

Kültür/Sanat

KARTEPE MUHTARLIK MÜHÜRLERİ DAĞITILDI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe İlçesi'nin kurulması sonrası 52 mahalle 10 köy muhtarına darphanede yeni basılmış muhtarlık mühürleri törenle teslim edildi. Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Tacettin Akyol, kaymakamlık, belediye ve muhtarların uyum içinde çalıştıklarını hatırlatarak, bayramda silah atılmaması konusunda halka uyarıda bulunulmasını istediler.

 

MUHTARLIK MÜHÜRLERİ PROTOKOLDAN

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende biraraya gelen Kartepe'nin 62 muhtarı eski mühürlerini teslim ederek “Kartepe İlçesi” yazılı yeni mühürlerini ve beratlarını kaymakam ve belediye başkan vekilinin elinden aldı.

 

İLÇEMİZİ TANITALIM

Törende kısa bir konuşma yapan Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Tacettin Akyol, “Yeni kurulan ilçenin güzelliklerinin en iyi bilen kişiler olarak muhtarlarımızla ilk günden beri uyumlu ve başarılı bir çalışma içinde olduk. İlçemizi tanıtmak ve belirli bir yere getirmek için katkılarınıza ihtiyacımız vardır” dedi.

 

DESTEK VERİYORUZ

Kartepelilik kültürüne verdikleri katkı için muhtarlara teşekkür eden Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, “Yeni ilçe isimli mühürlerine kavuşan muhtarlarımızın, yeni mühürlerini hayırlı işlerde kullanmalarını dilerim. Çalışmalarından memnun olduğumuz muhtarlarımıza Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

SİLAH ATIILMAYAN BAYRAM

Kartepe ilçesi olarak bu birlik ve beraberlik örneklerine bu bayram da devam etmesini istediklerini belirten Kaymakam Ünaldı, “Bayramın 1. günü hep birlikte bayramlaşmada buluşmak istiyoruz. Kocaeli'de herkese örnek gösterilen silah atılmayan bayramı sizlerle birlikte yaşadık. Bu bayramda da silah atılmayan ilçe olmak için uyarılarınızla destek olun ve duyarlı davranan Kartepe halkımızın yine silah kullanmayacağına inancımız tamdır. Şimdiden silahsız bayarama destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat