Özdilek

Ekonomi

Kartepe Hanımeli Pazarı kuruluyor

Kartepe Hanımeli Pazarının, Dünya Kadınlar Günü kapsamında 09 Mart Çarşamba günü Kartepe Kent Çarşısı’nda açılışı yapılacak.

3 Mart 2022 Saat: 17:00
Kartepe Hanımeli Pazarı kuruluyor
Kartepe Hanımeli Pazarı kuruluyor

Kartepe Hanımeli Pazarı kuruluyor

Kartepe Hanımeli Pazarının, Dünya Kadınlar Günü kapsamında 09 Mart Çarşamba günü Kartepe Kent Çarşısı’nda açılışı yapılacak.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim vaatleri arasında yer alan Kartepe Hanımeli Pazarı, Kartepe Kent Çarşısı’nda her Çarşamba kurulacak. Kartepe Belediyesi meclis salonunda düzenlenen kura çekilişi ile pazarda tezgah açacak Kartepeli Kadınlar yerlerini belirledi.

 

Kartepeli kadınlarımız çok maharetli

Kartepe Belediye Meclis salonunda Kartepeli kadınlarla bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepeli kadınlarımıza destek vermek, aile ekonomisine de katkı vermelerini sağlamak  amacıyla projemizi hayata geçiriyoruz. Bu konuda titizlikle çalışma yapıldı. Burada önemli olan başlamak değil, devam ettirmektir. Kartepeli kadınlarımız çok maharetlidir dolayısıyla Hanımeli pazarı çok ilgi görecektir” dedi.   

 

Bu yaptığınız iş çok kıymetlidir

“Kartepeli kadınlarımızı tebrik ediyorum” diyen Başkan Kocaman “Bu işin kolay olmadığını bilmenize rağmen buradasınız. Bu yaptığınız iş çok kıymetlidir. Burada önemli olan Kartepeli kadınlarımızın başarılı olmasıdır. Her zaman sizlerin yanındayız. Pazarın oluşmasında belirlenen kurallarımız vardır. Bunlara uyulması çok önemlidir. Pazarımız, Kartepe Kent Çarşı’sında kurulacaktır” açıklamasında bulundu.

 

Burada devamlılık çok önemlidir

Başkan Kocaman “Kartepeli kadınlarımız kendi ürettiği ürünlerini burada satarak aile ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Organik ve el emeği olan ürünler her zaman tercih edilmiştir. Kadınlarımız, hanımeli pazarında ürün çeşitliliği ile devamlılığı sağlayarak bu pazarın başarılı olmasında en büyük katkıyı sunacaktır.” ifadelerini kullandı. Kartepe Hanımeli Pazarı 09 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Kartepe Belediyesi Meclis Salonunda kura çekilişi yapılan Kartepe Hanımeli Pazarı, Yaz mevsiminde 29 Mart – 29 Ekim tarihleri arasında 06.00 – 21.00, Kış mevsiminde 30 Ekim – 28 Mart tarihleri arasında 07.00 – 19.00 saatleri arasında hizmet verecek.  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat