Özdilek

Siyaset

KARTEPE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZDEN SAĞ’A TERFİ

Chp Kocaeli İl Gençlik Kolları dün akşam il binasında yaptığı toplantıda CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ’ı terfi ettirerek il yönetimine aldı.

24 Şubat 2015 Saat: 17:25
KARTEPE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZDEN SAĞ’A TERFİ
KARTEPE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZDEN SAĞ’A TERFİ

Geçtiğimiz aylarda kartepe ilçesinde yaşanan Gençlik Kolları krizinden sonra Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ” partim için mevki makam fark etmez, benim gitmemle sıkıntı çözülecekse eğer görevden ayrılsamda ben partim için çalışmaya devam ederim “ demişti.

Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde İl başkanı Cihat Altınyuva’ylada görüşen CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları dün akşam yaptığı toplanatıda Özden Sağ’ ı il yönetimine almayı karar verdi.

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan” Süreci uzun süredir takip ettik, Kartepe ile sürekli görüşme halindeydik, Özden arkadaşımız bizim için çok değerli, Kartepe’ de başkan olduğu sürece partisinin bayrağını taşımayı başardı, şimdi Özden’i daha zor bir görev bekliyor, özden arkadaşımız artık bizimle birlikte sadece Kartepe değil tüm Kocaeli sınırları içerisinde çalışacak.” Dedi.

KARTEPE’YE YENİ BAŞKAN

Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ’ın il yönetimine seçilmesinden sonra boşalan  ilçe başkanlığına Kartepe’nin Köseköy mahalle sorumlusu Fatih Harbi atandı. Harbi’ nin ilerleyen günlerde yönetimini oluşturarak bir an önce çalışmalara başlayacağı söylendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat