Özdilek

Güncel

Kartepe’de Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplandı

Kurban Hizmetleri Komisyonu; Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı başkanlığında toplandı.

15 Ekim 2012 Saat: 17:17
Kartepe’de Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplandı
Kartepe’de Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplandı

Kurban Hizmetleri Komisyonu; Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı başkanlığında toplandı.

 

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen toplantıda; kurban satış yerlerinin tespiti ve alt yapı hizmetlerinin tamamlanması, güvenlik tedbirleri, hayvan haklarının korunması gibi birçok konu masaya yatırıldı ve birimlerin görev dağılımı yapıldı.

 

Toplantıya; Kartepe İlçe Müftüsü İsmail Gülşen, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Akyol, İlçe Tarım Müdürü Ayhan Kan, Toplum Sağlığı merkezi Müdürlüğü adına Aydın Yılmaz ve Türkiye Diyanet Vakfı İlçe Temsilcisi İsmail Sarıtaş katıldı.

 

Gülşen,” Kurban kesmek, dinimizce vacip olan bir ibadettir. Bu görevi yerine getirirken, kurbanlıklara eziyet edilmemeli, usulünce kesilmeli. Diğer kardeşlerimizin hakkına girmeden bu görev yapılmalı.”dedi.

 

22 gündem maddesinin görüşüldüğünü belirten Ünaldı,” Kartepe’de kurban Bayramı’nın güzel geçmesi için herkes hassasiyet göstermeli. Toplanma sebebimiz, hiçbir aksaklığa meydan verilmeden bu vazifenin yerine getirilmesini sağlamak. Kartepeli vatandaşlarımızdan hayvan haklarına ve çevrenin kirletilmemesine özen göstermelerini rica ediyoruz. Kartepeli vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin şimdiden Kurban Bayramlarını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat