Özdilek

Siyaset

Kartepe CHP Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe ilçe Örgütü önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kocaelili milletvekillerini ziyaret etti.

23 Aralık 2015 Saat: 11:40
Kartepe CHP Kılıçdaroğlu ile görüştü
Kartepe CHP Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP Kartepe ilçe Başkanı Cumhur Karakadılar, ilçe Kadın Kolları Başkanı Sedef Hallaç Akşit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni(TBMM) ziyaret eden CHP’li grubu Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ağırladı.


KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Kocaeli’den sabah 05.00 sularında yola koyulan CHP Kartepe ilçe Örgütü’nün meclis ziyaretinde Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ağırladı. Yol yorgunluğunu milletvekilleriyle beraber yedikleri yemekte atan Kartepeli CHP’liler daha sonra grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledi. Kartepeliler Meclis grubundan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Yaklaşık 15 dakika süren görüşmeye CHP Kartepe heyetinin yanı sıra CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yöneticisi Füsun Yıldız, Büyükşehir Meclis Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya da katıldı.


İFTARA DAVET ETTİ

Cumhur Karakadılar ayrıca bir de davette bulundu. Karakadılar, “Sayın Genel Başkanım geçtiğimiz Ramazan ayında yaptığımız iftara katılamamıştınız. Ancak bu yıl sizi aramızda görmeyi çok arzu ediyoruz” dedi. Bunun üzerine Kemal Kılıçdaroğlu 2016 yılında Ramazan ayında Kartepe´de yapılacak iftar yemeğine programının uygun olması halinde katılabileceğini söyledi. Meclis ziyaretinin ardından Anıtkabir’i de unutmayan Kartepeli heyet akşam saatlerinde Kocaeli’ye geri döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat