Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe, Çayırova ve Derince çalışmadı DP YENİLENİYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

  Başka partiye oy veren partililerin üye kayıtlarının silineceğini söyleyen DP İzmit İlçe Başkanı Murat Öztürk seçim öncesi kendi partililerine dil dökmekten başkalarına gidemediklerini itiraf etti.

 

Bir dokunup bin ah işitilen DP İzmit İlçe Başkanı Murat Öztürk önceki akşam yönetim kurulu toplantısında içini döktü. Başka partiye oy veren DP`lilerin silinip yeni üye kayıtlarının başlayacağını ifade eden Öztürk, olağanüstü kongre hazırlığı içinde olduklarını, genel merkezin takvimiyle seçilmiş başkan olmak için aday olduğunu da dile getirdi.

ÇALIŞMAYAN İLÇELER
İl başkanı Kadir Ayhan ila birlikte genel başkanları Namık Kemal Zeybek`e yaptıkları ziyaretten bahseden Öztürk, tüm yetkinin Kadir Ayhan`a verildiğini belirtti ve “Genel başkanımız Kocaeli`yi iyi biliyor. İzmit`ten çok memnun. Seçimlerde çalışmayan KartepeÇayırova ve Derince gibi ilçeler hakkında rapor istedi” dedi.

KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR
DP GİK Üyesi Agah Oktay Güner`in genel başkanlığa aday olmak istemesi nedeniyle önümüzdeki günlerde olağanüstü kurultaya gideceklerini belirterek kurultaydan önce ilçe ve il kongrelerinin yapılacağını vurgulayan Öztürk, “Genel merkezin belirleyeceği takvime göre kongre sürecine gireceğiz. Önce ilçe ve il kongreleri yapılacak” şeklinde konuştu.

SEÇİLMİŞ İLÇE BAŞKANI
Genel başkan Namık Kemal Zeybek`in kendisine “Seçilmiş başkan ol, gel” demesi üzerine ilçe kongresinde başkanlığa aday olacağını da ifade eden Öztürk, “Kongre sürecinde ben de atanmış değil de, seçilmiş başkan olmak için aday olacağım. Yönetim kurulumuza on kişi daha ekleyeceğiz. Böylece sayımız 29 olacak” ifadelerini kaydetti.

BTP İTTİFAKI HATAYDI
Kendilerinin ittifak yaptıkları BTP ile hiçbir sorunu olmadığını ancak genel başkanın en büyük hatayı ittifakta bulduğunu belirten Öztürk, “Genel başkanımız en büyük hatanın BTP ile ittifak yapmak olduğunu söyledi. Bizim sorunumuz yok. Sadece birinci sıra adayımızın genel merkezde çalışması bizi sıkıntıya soktu” dedi.

PARTİLİ DEĞİL AJAN
DP`de genel bir temizliğin başladığını altını çizerek söyleyen Öztürk, başka partiye oy verenlerin silineceğini ifade etti. Öztürk, “Bunlar partili değil, ajan. Biz kendi partilimizi ‘DP`ye oy verin` diye ikna etmeye çalışmaktan, başka kimseye gidemedik. Ölen, taşınan, AKP`ye geçen ve başka partiye oy verenleri temizleyeceğiz. Yeni üye kayıtlarına başlayacağız” diye konuştu.

BU NEYİN KAVGASI?
İzmit ilçe olarak ANAP`lılarla bir sıkıntıları olmadığını ancak il yönetiminde bazı sıkıntıların yaşandığını da itiraf eden Öztürk, “İl yönetimi bu sorunları çözer. Zaten yüzde 1 bile değiliz. Bu neyin kavgası? Ortada pasta var mı ki paylaşamadığımız için tartışalım? ANAP`lı DP`li diye bir şey yok. Hepimiz DP`liyiz. Biz herkese gönlümüzü açıyoruz” şeklinde sitem etti.

ZATEN DİBE VURDUK
Genel Başkan Namık Kemal Zeybek`in üniversitelerde konferanslar verip siyaset okulunda gençler yetiştirmeye başlayacağını da sözlerine ekleyen Öztürk, “Partiye gençleri kazandıracağız. Gençlerle yeni bir oluşuma gidiyoruz. Zaten dibe vurduk. Artık gençlerin bu işi üstlenmesi lazım`` dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat