Özdilek

Eğitim

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İçin Yaza Veda Pikniği

Bilgi Evi Öğrencileri, yaz boyu devam eden eğlenceli ve öğretici faaliyetlere imkan sağladığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür ederek, sevgilerini ilettiler.

28 Eylül 2016 Saat: 09:13
Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İçin Yaza Veda Pikniği
Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İçin Yaza Veda Pikniği

Kartepe Belediyesi Bilgi Evi Öğrencileri “Yaza Veda” pikniğinde buluştu. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine dur durak bilmeden devam eden Kartepe Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Bilgi Evleri Öğrencilerini yaza veda pikniği ile bir araya getirdi.

Kartepeli çocuklar, eğlenceli oyunlar ve ödüllü yarışmalarla Seka Kamp Alanında yapılan piknikte keyifli saatler geçirdi. Bilgi Evleri öğrencileri elma ısırma, ip çekme, yumurta yarışı, voleybol gibi çeşitli oyunlar ve yarışmalarla eğlenirken, spor ahlakı, dayanışma ve birlikte çalışma, takım ruhu sağlama konularında da becerilerini geliştirdiler.

Kartepeli Çocuklar Okullarına Mutlu Başladılar

Kartepe Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz ve yönetimi de pikniğe katılarak, geleceğimizin sahibi olan çocuklara, hem çeşitli tavsiyeler de bulundu, hem de eğlencelerine ortak oldu. Yazın son günlerinde düzenlenen piknik ile mutlu olan Bilgi Evi Öğrencileri, yaz boyu devam eden eğlenceli ve öğretici faaliyetlere imkan sağladığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür ederek, sevgilerini ilettiler.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat