Özdilek

Sağlık

Kartepe Belediyesi Spor Merkezleri Üyelerinin Yanında

Kadın Spor Merkezleri çeşitli sosyal aktiviteleri ve ziyaretleri ile üyeleriyle arasında sarsılmaz bir gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.

8 Ekim 2016 Saat: 10:51
Kartepe Belediyesi Spor Merkezleri Üyelerinin Yanında
Kartepe Belediyesi Spor Merkezleri Üyelerinin Yanında

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in Kartepe’de ilk kez uygulanmasını sağladığı ve en çok önem verdiği projelerin başında gelen Kadın Spor Merkezleri Birimi, üyelerini iyi günlerinde olduğu gibi zor zamanlarında da yalnız bırakmıyor.

 

Haftalık spor aktivitelerinin yanı sıra sağlıklı beslenme ve obezite ile mücadele etme yolları gibi konularda da eğitimler düzenleyen Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezleri Birimi, hasta olan üyeleriyle de yakından ilgileniyor. Bu kapsamda hasta ziyaretleri ile üyelerinin dertlerini dinleyen, durumları hakkında bilgi alan KSM yetkilileri, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Ertuğrulgazi ve Ataşehir Kadın Spor Merkezlerinden iki üye kadını evlerinde ziyaret etti. Ziyaretleri ile nekahat dönemindeki üyelerine moral veren Kadın Spor Merkezi personeli, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını da öğrenerek, yardım teklifinde bulundular.

 

Ziyaret edilen üyeler de, “Komşunun komşusuna bu kadar yakın ilgi göstermediği günümüzde, Değerli Başkanımız ve çalışanlarından Allah Razı olsun. Zor günde yanınızda olan kimseyi kolay kolay unutmazsınız. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi. Kartepe Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmet anlayışının en güzel örneklerinden birisi olan Kadın Spor Merkezleri çeşitli sosyal aktiviteleri ve ziyaretleri ile üyeleriyle arasında sarsılmaz bir gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.

Haber: Veysel Kavrayan

Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat