Özdilek

Eğitim

Kartepe Belediyesi Bilgi Evlerinden Örnek Proje

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri sosyal sorumluluk projelerine köy okullarında verdiği eğitimler ile devam ediyor.

16 Ekim 2016 Saat: 00:24
Kartepe Belediyesi Bilgi Evlerinden Örnek Proje
Kartepe Belediyesi Bilgi Evlerinden Örnek Proje

Bu alanda yaptığı çalışmalar ile Kartepeli velilerin gönlünde taht kuran Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, bu kez de Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortak bir projeye imza attı. Ağız ve diş sağlığı konusunda ortaklaşa düzenlenen eğitim de Şirinsulhiye İlkokulu Öğrencileri kendi okullarında ağız ve diş sağlığı konusunda Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimi Gökçe Orhan Aslan’dan eğitim aldı.

Köy Okullarına Öncelik

Diş Hekimi Gökçe Orhan Aslan, çocuklara diş bakımlarını nasıl yapacakları ve diş sağlıklarını nasıl koruyacakları konusunda yaş gruplarına uygun düzeyde sunum yaptı. Doğru diş fırçalama tekniklerinin de gösterildiği uygulamalı ağız ve diş sağlığı konusundaki bilgilendirme eğitiminde, miniklerin dişleri de genel kontrolden geçti. Diş Hekimi Aslan,  daha sağlıklı dişler ve gülüşler için günde 3 defa, 2 dakika dişlerin fırçalanması gerektiğinin altını çizerek, altı ayda bir de diş hekimine kontrole gidilmesi gerektiğinin önemli olduğunu söyledi.

Eğitim sonunda, diş fırçalama karnelerini de alan çocuklar verdiği bilgiler ve eğlenceli sunumu için diş hekimi ablalarına ve bu imkanı sağladığı için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler. Seminer bitiminde çocuklara yeşil elma da dağıtan Kartepe Belediyesi Bilgievi Yetkilileri toplu fotoğraf çekimiyle birlikte Şirinsulhiyeli miniklere veda ettiler.

Haber: Veysel Kavrayan

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat