Özdilek

Güncel

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, Kartepelileri Yeni Park Alanlarına Kavuşturuyor

Kartepe Belediyesi’nin ilçe genelinde farklı bölgelerde dinlence ve oyun parklarını arttırmaya yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

18 Eylül 2016 Saat: 17:15
Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, Kartepelileri Yeni Park Alanlarına Kavuşturuyor
Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, Kartepelileri Yeni Park Alanlarına Kavuşturuyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Uzuntarla Mahallesi sakinlerini de 2 yeni park alanına kavuşturmak için çalışıyor.

Yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmek üzere çalışmalarını planlayan Kartepe Belediyesi, yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının hizmetine sunuyor. Kartepelileri yeni park ve yeşil alanlarla buluşturarak doğanın içinde kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak hedefindeki Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Uzuntarla Mahallesi sakinlerine yönelik 2 yeni park projesini daha hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Uzuntarla Mahallesi 202. Ve 335. Sokak üzerinde halkın taleplerine karşılık verecek yeni park düzenlemelerinde önemli mesafe kat etti. Ekipler, 202. Sokak üzerindeki park yapımında yeşil alan üzerine çocuk oyun grubu, tahterevalli  ve salıncak montajlarını tamamladı.

Diğer park yapımını da 335. Sokak üzerinde sürdüren ekipler, parkın sert zeminleri kapsamında yolları parke taşları ile döşedi. Oyun grubu ve fitness aletleri alanının betonlama çalışması da yapıldı. Ekipler, Uzuntarla Mahallesi sakinlerini yeni park alanları ile buluşturmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Ekipler, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, Kartepelilere yönelik yeni park çalışmaları yanında, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Şirinsulhiye Merkez Okul yanındaki park alanında peyzaj düzenlemesini de tamamladı. 

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat