Özdilek

Güncel

Kartepe Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yeni Dönemde Yeni Yerinde

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Bu yıl eğitime açılan Kartepe Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin okul yöneticileri, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı’yı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Okul Müdürü Hülya Yelok Yaşa, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Günaydın, 2. Başkan Esin Yıldız, muhasip Hediye Ceylan’dan oluşan heyet, okulla ilgili bazı sıkıntıları aktarma imkanı buldu. Kartepe Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yöneticileri, özellikle ulaşım konusunda öğrencilerin büyük sıkıntı yaşadığını belirtip, servis ya da belediye otobüsü konulmasını talep ettiler.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, yeni okul olması nedeniyle bu yıl sıkıntı çekilebileceğini belirtti, “Ancak, önümüzdeki yıl Rahmiye’de hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan yeni bina eğitime açılacak. Önümüzdeki yıl bu yıkıntılar inşallah sona erecek” dedi. Ünaldı, ulaşımla ilgili mevcut sıkıntının çözümü konusunda gerekli çalışmayı yapacağını da söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat