Özdilek

Aşayiş

Karşıya geçmek isterken otomobil çarptı

Emekli Hikmet Şinası Bozkurt(84), evine gitmek için karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarpması sonucunda kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.

22 Aralık 2017 Saat: 12:10
Karşıya geçmek isterken otomobil çarptı
Karşıya geçmek isterken otomobil çarptı

Cumhuriyet  Mahallesi Plajyolu  Caddesi  No:30 adresinde ikamet eden, evli ve 4 çocuk babası Kocaeli Devlet Hastanesi Röntgen Teknisyenliğinden emekli  Hikmet  Şinası Bozkurt(84), 21 Aralık günü akşam saatlerinde,  minübüsten indikten evine gitmek için karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu esnada   hususi bir otomobilin kendisine çarpması ile ağır yaralanarak,  hemen olay yerine gelen ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bozkurt, önceki akşam hastanede yapılan tüm  müdahalelere rağmen kurtarılamayarak  yaşamını yitirdi.   Bozkurt’un cenazesi, Plajyolu Şirinevler Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.  Polisin kaza ile ilgili soruşturmasının ise devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat