Özdilek

Kültür/Sanat

KARSAD Ereğli Plajında Çevre Temizliği Yaptı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
            Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) Karamürsel Belediyesinin katkılarıyla Ereğli plajı ve denizinde çevre etkinliği düzenledi. 


   

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) Ereğli Plajında düzenlediği çevre ve deniz temizliği etkinliğinde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın katılımıyla denizin altında çok sayıda plastik, şişe, demir ve evsel atık topladı.
 
                Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) Ereğli Plajında gerçekleştirdiği çevre etkinliği kapsamında Derneğin Kurucu Başkanı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da ilk defa dalış yaparak, Ereğli plajında ve denizinde gerçekleştirilen etkinlikte, çevre kulüplerden gelen dalgıçlarla temizlik yaptılar.
 
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İbrahim Karaosmanoğlu'na programa katıldığı için teşekkür ederek "Karamürsel Belediyesi olarak Karamürsel’de hizmete açtığımız halk plajının ardından Ereğli’de de plajımızı Büyükşehir Belediyesininde katkılarıyla halkımızın hizmetine sunduk. Ereğli’deki hizmetlerimiz artarak sürecektir. Bugün Ereğli plajında temiz çevre ve temiz deniz için KARSAD ile birlikte güzel bir program düzenledik, bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız temiz bir çevreyle temiz bir deniz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli’nin en güzel sahili ve plajına sahip olan Karamürsel’e tüm Kocaeli halkını bekliyoruz.” Dedi.  Başkan Yıldırım, yapılan hizmetlere halkın da sahip çıkması gerektiğini de belirtti.
 
 
Temizlik etkinliğinden sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada "İlk defa dalış yapmanın heyecanı içindeyim. Suyun altının başka bir dünya olduğunu keşfettim. Böyle bir etkinliğede katıldığım için mutluyum. Hepimizin ortak temennisi temiz bir çevre ve temiz bir deniz. Kolektör hattının çalışmasıyla körfezimiz iyice temizleniyor. Karamürsel ve Ereğli plajları yeniden düzenlenerek halkımızın hizmetine sunuldu. Sizlerde bu hizmetlere sahip çıkın.” dedi.
 
Çevre temizliğinde KARSAD'ın yanı sıra, Değirmendere Su Altı Sporları Derneği (DESSAD), Orhangazi, Yalova Su Altı Kulüpleri, Kırkpınar Spor Kulübü, Kocaeli Üniversitesi Su Altı kulübü öğrencileri olmak üzere 40 dalgıç katıldı.
 
            Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) tarafından düzenlenen çevre etkinliği akşamda SİYAMLAR Grubunun konseriyle devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat