Özdilek

Eğitim

Karne Tatili Özdilek’ te Yaşanır.

Yurdumuzda tüm okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle tüm çocuklar ve ailelerini tatlı bir telaş aldı. Cuma günü karne alan çocuklar kendilerini eğlenceye bıraktılar.

24 Ocak 2015 Saat: 18:29
Karne Tatili Özdilek’ te Yaşanır.
Karne Tatili Özdilek’ te Yaşanır.

Bölgemizde de çocuklar için alışveriş merkezleri birçok etkinlikler ve kampanyalar düzenlendi. Özdilek Alışveriş merkezi karne tatiline giren çocuklara birbirinden güzel eğlenceler ve sürprizler hazırladı.

Özdilek Alışveriş merkezi tatile Bilgi Küpü Anaokulunun Sergi açılışı ile başladı sergi açılışında okulun ritim gösteri seyredenleri kendilerine hayran bıraktı.

Ardından Bilgi Küpü Anaokulu kurucusu Kenan Demir ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek Konuşma yaptı. Gün boyu atölye çalışmaları yapıldı.

Özdilek Alışveriş Merkezinde Sömestr tatilinde hafta içi her gün farklı atölye çalışmaları yapılacak, çocukların yaptıkları ürünler kendilerine hediye verilecek.

Çarşamba Perşembe Cuma günleri Miki Mause ve Donald Duck çizgi karakterleri ile fotoğraf çekilen çocukları fotoğrafları hediye verilecek,

Gün boyu yüz boyama ve balon dağıtımı yapılacak.

Ayrıca Özdilek Alışveriş Merkezinde aileleri de sevindirecek birçok kampanya yapıldı. Oyuncak, kitap ve giyimlerde tatili keyifli hale getirecek kampanyalar yapıldı.

Sizde çocuklarınıza unutulmaz tatil yaşatmak istiyorsanız Özdilek Alışveriş Merkezindeki eğlenceleri kaçırmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat