Özdilek

Eğitim

Kariyer Günlerinin, Konuğu Şükrü Karabalık’tı

Kocaeli-İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer günleri konuğu Kartepe Belediye Başkanı eski Şükrü Karabalık’tı

8 Nisan 2016 Saat: 13:44
Kariyer Günlerinin, Konuğu Şükrü Karabalık’tı
Kariyer Günlerinin, Konuğu Şükrü Karabalık’tı

Kocaeli-İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin her hafta düzenlemiş olduğu ‘KARİYER GÜNLERİ’ etkinlikleri kapsamında, bu haftaki söyleşi konuğu, eğitimci kimliği ile öne çıkan, Kartepe ilçesi eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’tı.

 

Şükrü Karabalık, ‘Yerel Yönetimlerin İşleyişi’ konulu söyleşisinde; okulun Adalet alanı Zabıt Katipliği dalında eğitim-öğretimine devam eden, 11. Sınıf öğrencilerine, ülkemizde yerel yönetimlerin fonksiyonları hakkında genel bilgiler vermiştir. Kalabalık, yerel yönetimler konusunda sahip olduğu bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardı ve öğrencilerin de sorularını cevaplandırdı.

 

Öğrencilere meslek seçimleri hususunda tavsiyeler de bulunan Şükrü Kalabalık, söyleşi sonrası, Kocaeli-İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yıldırım ve öğrencileri ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

 

Okul müdürü İbrahim Yıldırım: ‘Kariyer Günleri’ söyleşileri öğrencilerimize çok şey katmaktadır dedi. Öğrencilerimiz şehrin ileri gelenleri ile tanışıp kendilerine gelecekleri için rol model örnekleri belirleyebilmekte, hem de vizyon belirlemelerinin öneminin altını çizerken, canlı örneklemeler ile algıları, farkındalıkları artmaktadır diye belirtti. Adalet sisteminde görev alacak öğrencilerinin biricik olduklarını, duyarlı, dürüst, ahlaklı, başarılı yetişmelerinde, tüm yönetici ve öğretmenleriyle ellerinden gelen enerjileriyle disiplinli bir çaba sarf ettiklerini bildirdi.

 

Okul yöneticilerinden Müdür yardımcısı Hayri Varkal, Adnan Demirbaş ve bilişim teknolojileri öğretmeni Aslı Günerhan Sadık’ta söyleşide hazır bulundu.

 Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat