Özdilek

Güncel

Karısı ve 3 çocuğunu öldüren babaya 36 yıl

2013 yılının ocak ayında Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi 64. Sokakta bir apartmanın en alt katında oturan Aysel Geniş, çocukları Gökberk, Gökdeniz ve 1,5 aylık Aysima bebek, evlerinde boğularak ve bıçaklanarak öldürülmüştü.

11 Şubat 2014 Saat: 22:19
Karısı ve 3 çocuğunu öldüren babaya 36 yıl
Karısı ve 3 çocuğunu öldüren babaya 36 yıl

Olaydan sonra ortadan kaybolan baba Ramazan Geniş, cinayetten iki gün sonra evlerinin alt sokağında aracında uyurken bulunmuştu. Ramazan Geniş, cinnet getirip, cinayeti işlediğini kabul etmiş ve mahkemece tutuklanmıştı.

Davanın son duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Davaya tutuklu bulunan sanık Ramazan Geniş, avukatı Serap Salı, öldürülen Aysel Geniş’in babası Salih Aysu katıldı. Sanık Ramazan Geniş'in avukatı Serap Salı, "Müvekkilim için cezanın alt sınırından cezalandırılmasını ve mahkemedeki pişmanlığını göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum" dedi.

Tutuklu sanık Ramazan Geniş ise "İnsanoğlunun başına her an her şey gelebilir. Bunun da bana ders olduğunu düşünüyorum. Fazla söyleyecek bir şeyim yok" dedi. Mahkeme sanık Geniş'e kendini savunmayacak şekilde olan eşi Aysel, çocuğu Aysima, oğulları Gökdeniz ve Görkem'i öldürmekten 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Getirdiği cinnet sonrasında eşi ve üç çocuğunu ortada bir sebep yokken öldüren Ramazan Geniş, aldığı 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası gereğince toplam 144 yıl hapis cezasına çaptırılmış oldu. Ancak hukukta Avrupa Birliği insan hakları yasaları kapsamında ceza hukuku cani babaya en faza 36 yıl hapsi öngörüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat