Özdilek

Aşayiş

Kardeşini öldürdü

İki kardeş arasında yaşanan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. kavga esnasında sert cisimle vurulması kardeşinin ölümüne sebep oldu.

25 Mart 2017 Saat: 12:38
Kardeşini öldürdü
Kardeşini öldürdü

 İzmitTerzibayırı Mahallesinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda,  Evli ve 3 çocuk sahibi  olan ve yaklaşık 1 yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenilen  Erkan Aygül(40) kardeşi Hakan Aygül’ün  evine geldi. İki kardeş arasında  yaşanan  sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.  Kavga sırasında Hakan Aygül eline aldığı sert bir cisim ile  Erkan Aygül’ün başına vurarak  ağır yaraladı.Erkan Aygül’ü hareketsiz bir şekilde yerde yatar görünce hemen olay yerine 112 ekipleri çağırıldı. Yapılan kontrollerde Erkan Aygül’ün öldüğü belirlendi.   Hakan Aygül gözaltına alınırken,  Erkan Aygül’ün cenazesi otopsi işlemleri için  Kocaeli Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.  Ailevi sorunları olduğu ve psikolojik problemleri bulunduğu ileri sürülen  Erkan Aygül’ün cenazesinin Bağçeşme Camiinde  kılınacak cenaze namazı sonrası Bağçeşme Mezarlığında toprağa verileceği  öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat