Özdilek

Turizm

Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri başlıyor

2. Doğu Marmara Karavan ve Turizm Tanıtım günleri 29 Mayıs’ta açılıyor. 20’si Kocaeli’den olmak üzere toplam 45 firma katılıyor.

28 Mayıs 2024 Saat: 11:49
Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri başlıyor
Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri başlıyor

Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri başlıyor

Kartepe Fuarcılık ve Kocaeli MÜSİAD işbirliğiyle düzenlenecek olan 2. Doğu Marmara Karavan ve Turizm Tanıtım Günleri 29 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihlerinde İnterteks Fuar Alanı’nda kapılarını açacak.

 Kartepe Fuarcılık Koordinatörü Şener Meral, yaptığı basın toplantısında fuar hakkında bilgi verdi. 

Kartepe Fuarcılık Koordinatörü Şener Meral, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, Gündoğdu Karavan sahibi Mahmut Mustafa Gündoğdu, Hunter Karavan sahibi Soner Tezulaş, Elma Karavan sahibi Ahmet İşgör, Mobs Karavan sahibi Yılmaz Ercan, Homy Tinehoues sahibi Çağla Atmaca katıldı. 29 Mayıs 14.00’’da açılışı yapılacak olan 5 günlük karavan fuarının açılışına Ulusal Kamp ve Karavan Federasyon Başkanı Leyla Özdağ katılım sağlayacak.

Fuara 45 firma katılıyor

Kartepe Fuarcılık Koordinatörü Şener Meral, “Geçen sene 30 firmamız katılmıştı, bu sene 45 firma katılacak. İl dışından İstanbul

, Yalova, Bursa, Eskişehir ve Zonguldak’tan gelen ziyaretçilerimiz de olmuştu. Bu sene bu sayının çok daha fazla artacağını düşünüyorum. Bunların da hem karavan sektörüne, ilimizin turizmine, ticaretine büyük katkısı olacağını düşünüyoruz. Kocaelimiz’den 20’ye yakın firmamız var, Sakarya’dan 10 firmamız var, geriye kalan firmalarımız da Bursa, Yalova gibi farklı illerimizden katılım olacağını ifade etti.

Meral, Kocaeli'nin  kongreler şehri olmasını istiyoruz   

Kocaeli’nin fuar şehri olmasını istediklerini vurgulayan Meral, “Biz burada tanıtım günlerimize önem veriyor, Koacelimiz’in fuar ve kongreler şehri olmasını istiyoruz, bu konuda sağolsun Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın Başkanımızın çok büyük bir vizyonu ve destekleri var, çok ciddi yatırım da yaptılar. Biz kendilerine de teşekkür ediyoruz, fuar merkezimizin bir an önce kurulup Doğu Marmara’ya, Türkiye’ye, hatta dünyaya açılan bir kapımız olmasını diliyoruz. Bizler de fuar firması olarak Kartepe Group A.Ş. olarak Koaceli’nin fuar ve kongreler şehri vizyonuna yakışır şekilde desteklemek istiyoruz. Kocaeli dışındaki illerde de fuar yapıyoruz şu an TOBB’da fuar iznimiz de çıktı ama Kocaelimiz de bu furlarımızı artırmak istiyoruz. Bu konuda bizim de üye olduğumuz MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanımız İsmail Uslu’nun da bize çok büyük emeği, desteği ve yardımları oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uslu,Karavan kültürü oluştu!

Karavanlara halkın büyük bir talebi olduğunu söyleyen MÜSİAD Kocaeli Şube Başkan İsmail Uslu ise “İlk etkinliğimiz İnterteks fuar alanında yapmıştık, çok sayıda ziyaretçi gelmişti, katılım çok iyiydi. Bu yıl da ikincisini gerçekleştireceğiz, katılımın iyi olacağını düşünüyorum. Halkımız karavanı daha çok depremde kalacak bir yerimiz olsun diye satın aldı, sonra ise halkımız karavanla tatil yapma keyfini keşfetti. Sonra ise halkımız karavanı sevdi, istediği zaman istediği yere gidiyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat