Siyaset

Karaosmanoğlu'ndan önce itiraf sonra kabul.

Karaosmanoğlu, Kandıra namazgah barajından sistem nedeniyle 9 milyon TL zarar ettiklerini önce itiraf sonra da kabul etti. Bu kentte metro hamlesini başlatmamız ve hatta tramvay sistemini bile başlatmalıyız.

10 Ekim 2013 Saat: 18:14
Karaosmanoğlu'ndan önce itiraf sonra kabul.
Karaosmanoğlu'ndan önce itiraf sonra kabul.

Kendimize İstanbul'u örnek almalıyız. Bu trafik kaosunu engellememiz lazım. Kentleri rahatlatmamız gerekir. Ben İstanbul'A gitmeye korkuyorum. Deniz uçağını çağırdım ve 25 dakika da kente döndüm.

Kurban bayramınızı tebrik ederim. Bayramlaşma ikinci gün kent bayramlaşması 14,00'te yapılacak.

Meclis üyelerine KBB olarak İzmit Körfezi konusunda KBB'nin hazırladığı bir sunum yapıldı.

CHP KBB meclisinde söz alan Fahri Örengül Ulaşım planı konusunda master planının olduğunu fakat yetersiz kaldığını ileri sürdü. Yetersiz planlamalar sonucunda sadece baktığınızı görüyoruz" dedi.

Kent Konseyi'ni de yetersiz kalmakla suçlayan Örengül, "MİA projesi kaçak yaptırıldı diye sordu. Örengül, "kent konseyi sizin arak bahçeniz olmasın ve karar alalım özel otobüslerin gidenleri karşılananak vatandaşlarımızı bedava taşitalim" dedi.

Özel otobüslerin öyle ağladıkları kadar zarar etmediklerini biliyorum" şeklinde konuşarak üç günlük taşıma konusunda para ödersek bize zimmet çıkarırlar. Bunu yapamayız" dedi.

Bizim taşımamızın yüzde doksanını özel halk otobüsleri yapılıyor.  Bu bir özelleştirmedir" dedi. Keşki tamamını yapabilsek dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat