Özdilek

Kültür/Sanat

Karaosmanoğlu, Teşkilat Eğitim Programında Konuştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Teşkilat Eğitim Programı’nda bu kez Körfez, Kandıra ve Kartepe teşkilatlarına seslendi. Büyükşehir’in icraatlarını örneklerle açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çağın önüne geçen projelerle Kocaeli’nde değişimi yakaladık’’ dedi.
 
TEŞKİLAT EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
AK Parti İl Başkanlığı’nın 3. Teşkilat Eğitim Programı’na Kocaeli Üniversitesi’nin Derbent Uygulama Oteli’nde devam edildi. Geçen hafta Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Derince teşkilatlarının katıldığı eğitim programlarında bu hafta sırada Körfez, Kandıra ve Kartepe vardı. İlçelerden gelen teşkilat mensuplarının iki haftadır devam eden eğitim programlarına yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
 
A’DAN Z’YE YEREL YÖNETİM
Başkan Karaosmanoğlu, Körfez, Kandıra ve Kartepe teşkilatlarından gelen partililere A’dan Z’ye Yerel Yönetim Sözlüğü başlığı altında bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’ndeki hizmetlerini A’dan Z’ye sıralayarak, örneklerle açıkladı. İşe önce altyapıyla başladıklarını, tüm çalışmalarında bilimi rehber aldıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yaptıkları hizmetlerle şehre canlılık kattıklarını, çağın önüne geçen projelerle değişimi sağladıklarını vurguladı.
 
BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Eğitimi istihdama ve güçlü bir geleceğe giden yol olarak gördüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, gençliğe şehrin ilgiyle büyüyecek fidanları olarak baktıklarını, sanayicilerle İşbirliği içinde önemli hizmetler ürettiklerini, toplumun emektar aktörleri olarak gördükleri kadınlar için sosyal projeler geliştirdiklerini, kenti bütün söz sahiplerinin katılımını sağlayarak ortak akılla yönettiklerini, planlamalarını 100 yıl sonrasını düşünerek yaptıklarını, sağlık hizmetleriyle kimseyi kimsesiz bırakmadıklarını, başarıyı ödüllendirerek takdir ettiklerini, Şehrin kalbine giden damarlar olan ulaşım’da en doğru adımları attıklarını, yeniliklerle değişen ihtiyaçlara yanıt verdiklerini de ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat