Özdilek

Ekonomi

Karaosmanoğlu, POSCO’da incelemelerde bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Alikahya’da inşaatı devam eden POSCO fabrikasında incelemelerde bulundu

15 Mart 2013 Saat: 11:22
Karaosmanoğlu, POSCO’da incelemelerde bulundu
Karaosmanoğlu, POSCO’da incelemelerde bulundu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alikahya’da bulunan POSCO fabrikasının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Fabrikada çalışan işçilerle yemekhanede yemek yiyen Başkan Karaosmanoğlu, POSCO yöneticilerinden de detaylı bilgi aldı.

POSCO’YU ZİYARET ETTİ
Başkan Karaosmanoğlu, Alikahya’daki Asım Kibar OSB’de inşaatı devam eden POSCO Assan TST Çelik Sanayi Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu’nu fabrikayı ziyaretinde POSCO’nun CEO’su John Won Kwon ile yardımcıları Selda Seçkinler ve Kyeong Man Park karşıladı.

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ
Güney Koreli Phong Iron and Steel Company(POSCO) ile Kibar Holding ortaklığıyla 2011 yılında temeli atılan fabrikayı ziyaretinde ilk olarak Başkan Karaosmanoğlu’na çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verildi. Fabrika yemekhanesinde işçiler ve Türk mühendislerle birlikte yemek yiyen Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra inşaat alanını dolaştı.

İNŞAAT ALANINI DOLAŞTI
CEO Kwon ile birlikte 700 metre uzunluğundaki kapalı alanda devam eden inşaatta incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, kurulması planlanan ünitelerle ilgili detaylı bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, inşaat alanındaki işçilere hayırlı çalışmalar diledi. POSCO’nun CEO’su Kwon, bu yıl içinde faaliyete geçmesi beklenen fabrikada Türk sanayisine katkı sunmak istediklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat