Spor

Karaosmanoğlu Minik Jimnastikçilere Başarı Diledi

İlimizde ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olarak faaliyet gösteren Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı.,

1 Kasım 2012 Saat: 14:59
Karaosmanoğlu Minik Jimnastikçilere Başarı Diledi
Karaosmanoğlu Minik Jimnastikçilere Başarı Diledi

     Yahya Kaptan Recep Topaloğlu Spor Salonu’nun açılışında Vali Ercan Topaca, Akp İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve birçok önemli isimlerin katıldığı toplantıda konuşan Türkiye’nin en genç kulüp başkanı Tolga Havuç, konuşmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde çalışmalarına başladı.

Henüz birkaç ay olmasına rağmen yeni salonda  başarılı çalışmalarıyla göz doldurdu.ayrıca kulüp jimnastik sporcu yaşını 2,5’a kadar düşürdü.

Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un yanı sıra birçok sporcu ve velinin de hazır bulunduğu karşılama son derece samimi bir şekilde gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kulüp Başkanı Tolga Havuç’tan bilgi aldı.Genç sporculara başarı diledi.

 

       Havuç:’ Bize yani halkımıza verilen büyük hizmetin sayesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora birçok katkı sağlarken böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmesi istikbalimiz, yegâne temelimiz olan gelecek nesiller için son derece önem arz etmektedir. Biz kulüp olarak da son derece mutluyuz. Önemli olan mevcut salonlarımızın boş bırakılmamasıdır. İbrahim Başkan’da son görüşmemizde ‘salonları boş bırakmayın’ dedi.

Sadece belli bir kesimin değil hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin yapılan bu proje herkes tarafından çok beğeniliyor. Umarım bu çalışma herkese bir ışık olur. İnşallah geleceğimizi kazanmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Olimpiyat Yıldızları Ailesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederiz.’dedi

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat