Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu, “Köylerden “Evet” bekliyorum

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Goncaaydın köyüne konuk oldu. Belediyecilik hizmetlerinin değerlendirildiği birliktelikte, 16 Nisan Halk Oylaması üzerine konuşmalarda yaptı.

30 Mart 2017 Saat: 10:16
Karaosmanoğlu, “Köylerden “Evet” bekliyorum
Karaosmanoğlu, “Köylerden “Evet” bekliyorum

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Goncaaydın köyüne konuk oldu. Belediyecilik hizmetlerinin değerlendirildiği birliktelikte, 16 Nisan Halk Oylaması üzerine konuşmalarda yaptı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Goncaaydın köyüne konuk oldu. Muhtar Rasim Candan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen birlikte düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hedefimizi şehirde ne varsa fazlasıyla köylerimizde olmasıydı. Çok şükür hemen hemen öncelikle eksiklerimizi köylerimizde giderdik. Su ve kanalizasyon hatlarımızı, yollarımızı, barajımızı ve sosyal donatıları kurarak köylerimizi cazibe haline getirdik” dedi.

 

 

Köken: Dimdik duracağız

 

Ziyarette köylerine yapılan tüm hizmetler için teşekkür eden Goncaaydın Köyü Muhtarı Rasim Candan'dan sonra söz alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’de, "Büyükşehir Belediyemizin ve bizlerin ortaya koyduğu tüm hizmetler, milletimizin geleceği ve güçle Türkiye içindir. AK Parti iktidarı ile başlayan bu hizmetler inşallah hep sürecektir. Bugün dünyayı çok iyi takip ettiğinizi biliyorum. Bakınız, Batı başta olmak üzere birçok ülke bir mücadele içerisindeler. Yaptıkları bu mücadele, Türkiye’nin gelişmemesi üzerine kuruludur. Peki, bizler ne yapacağız, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü kötülüğün karşısında dimdik duracağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

“Parçalanmayacağız ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Bu durum köylerimize hizmet olarak yansıdı. Köyde yaşamlarını sürdüren çocuklarımız şehirdeki imkânlara imrenmesin istedik. Bunun için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Köylerimizde kütüphanelerimizin de olmasını istiyoruz. Ancak biz bu hizmetleri ortaya koyarken, 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini halk oylamasında irademizi de ortaya koyacağız. Koalisyon dönemlerinde yaşadığımız sıkıntıları hepimiz yakından biliyoruz. Güçlü iktidar, güçlü devlet ve güçlü Türkiye olsun diyoruz. Bakınız güçlü olmazsak bizi bu topraklarda bırakmazlar. Atalarımızdan aldığımız bu emaneti gelecek nesillere daha güçlü şekilde bırakmalıyız. Milletimizle birlikte güçlü Türkiye'nin ipine sarılacağız, parçalanmayacağız, dağılmayacağız ve zillet durumuna düşmeyeceğiz. İri olacağız, diri olacağız ve bir olacağız” diye konuştu.

 

 

Yüksek oranda evet bekliyorum

16 Nisan’da halkımızın ve devletimizin önünün açılacağı gündür diyen Karaosmanoğlu, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Türkiye çok daha güçlü olacak. 2004 yılında Büyükşehir yasası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla oluştu. Çok da iyi oldu. Hizmette yarış içerisindeyiz. Kandıra'mıza çok güzel hizmetler yaptık. 16 Nisan’da bütün köylerimizden çok yüksek oranda bir “Evet” bekliyorum. Bakınız ülkücü kardeşlerimizde “Evet” yoluna baş koydu.” Birliktelik görüş alışverişinin yapılmasının ardından tamamlandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat