Özdilek

Güncel

Karaosmanoğlu, Karamürsel'de Esnafı Dinledi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla birlikte ilçede bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
 
İlk olarak Sanayi Esnafını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım, ilçede yeni kurulan sanayi kooperatifi hakkında bilgi aldı. Karamürsel Yeşil Sanayi Kooperatifi Başkanı Metin Boz ile görüşen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalara destek vereceklerini söyledi.
 
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ ZİYARET EDİLDİ
 
Ardından Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Yıldırım ve beraberindekiler Kooperatif Başkanı Halil Yanık ile görüştü. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulları sonrası Kooperatif Başkanı Halil Yanık’ı tebrik eden Başkan Yıldırım, kooperatif yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yeşil Sanayi Kooperatifi ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaretinin ardından Esnaf Odasını ziyaret etti.
 
Ziyarette Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın ile görüşen Başkanlar, odanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın ilçe esnafının en önemli sorunun Karamürsel-İznik yolu girişinin trafiğe kapatılması ve ilçede park sorunun yaşandığını söyledi.
Köylü esnafının ürettiği meyve, sebze gibi ürünlerin satışının yapılabileceği bir hal ya da satış yerinin de olmadığını belirten Aydın, Kapalı Pazar yeri ve sahil yolunun açılmasını talebinde de bulundu.
 
ESNAF’IN İSTEKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
 
Başkan Yıldırım, Karamürsel-İznik yolu girişinin trafiğe kapatılmaması için mücadele ettiğini belirterek, “Karayolları ekipleri ile görüşmelerimize devam edeceğiz. Karamürsel- İznik Yolunun trafiğe açılması için elimizden geleni yapacağız. İznik yolu üzerinde bulunan esnaflarımızın işleri düştü, bu durumu en kısa zamanda çözeceğiz” dedi.
 
İlçede ki park sorununu çözmek için Büyükşehir Belde A.Ş.’ye bağlı parkomat sisteminin başlayacağını da belirten Başkan Yıldırım, artık ilçede park sorununun yaşanmayacağını söyledi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Karamürsel ilçesine kapalı Pazar alanının gerekli olduğunu belirterek “Karamürsel’e kapalı Pazar alanı yapmak için çalışmalara başlayacağız. İlçenin kapalı pazar ve katlı otoparka ihtiyacı var” dedi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat