Özdilek

Çevre

Karaosmanoğlu, CHP’lilerle görüştü

Karaosmanoğlu,Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ersin Albayrak ile görüştü.

6 Şubat 2016 Saat: 14:29
Karaosmanoğlu, CHP’lilerle görüştü
Karaosmanoğlu, CHP’lilerle görüştü

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yahya Kaptan Mahallesi’nde ağaçların sökülmesine tepki gösteren vatandaşlar adına, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ersin Albayrak ile görüştü.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Toplantı sonrası basına bilgi veren Albayrak, “Ağaçların sökülmesinin yanı sıra, bölgede bir sorun daha var. O da, yolun şeritlerin genişlemesi nedeniyle bir evin önünün tamamen yol olması. En azından dört şeritten birinin kaldırılmasını istedik. Mahallelinin önerisi kabul edilmedi. Kesin karar yapılacak olan simülasyon çalışmasından sonra verilecek. Çalışmalar ise simülasyon sonuçlanana kadar durduruldu” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat