Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu, CHP’lilere çok kızdı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2013 yılının son toplantısını dün akşam yaptı.

13 Aralık 2013 Saat: 20:21
Karaosmanoğlu, CHP’lilere çok kızdı
Karaosmanoğlu, CHP’lilere çok kızdı

Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin 2014 yılı bütçeleri onaylandı. CHP’li üyeler İzmit ve Kandıra bütçelerine “Evet” oyu kullandı. Diğer 12 belediyenin bütçeleri ise, AKP’nin çoğunluk oyları ile meclisten geçti.

Büyükşehir Meclisinde konuşan CHP’li Fahri Örengül, Eskişehir’de CHP’li belediyenin yaptıklarını övdü, “Bizden çok daha az gelirle Eskişehir’in ulaşım sorunu çözüldü” dedi.

Bu sözlere sinirlenen Başkan Karaosmanoğlu,  “Madem çok beğeniyorsunuz, nasıl olsa aday da bulamıyorsunuz, Yılmaz Büyükerşin’i ikna edin, Kocaeli’den aday yapın. Siz her şeyi siyah görüyorsunuz. Kocaelispor’u siz batırdınız. Bu kentten biz olimpiyat şampiyonu çıkarttık” dedi. Karaosmanoğlu, kentin geleceğini planlayarak yatırım yaptıklarını   “Önümüzdeki yıllarda ulaşım konusuna daha büyük yatırımlar yapacağız. Halka 300-400 proje vaad etmişiz.  Yüzde 99’unu gerçektleştirdik” dedi. Toplatıda Saadet Partili üye  İbrahim İlhan da Büyükşehir’i eleştirdi,  “Popülizm yapıyorsunuz.  AKP’i belediyeler promosyon belediyeciliği yapıyor.  Fincan dağıtıyor. İsraf günahtır. Kul hakkı yemektir. Bunu en iyi bilenlerden olmanız gerekir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat