Özdilek

Güncel

Karaosmanoğlu Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

10 Ocak 2014 Saat: 10:00
Karaosmanoğlu Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Karaosmanoğlu Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin demokrasinin en önemli gereklerinden biri olduğunu belirtti. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, özgür medyanın demokrasiyle birlikte var olabileceğini belirterek, bu nedenle demokrasimize ve basın özgürlüğüne sahip çıkmamız gerekmektedir dedi.

 

HALKIN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİ

Sözlerine devamla, toplumun haber alma hakkının en önemli temsilcisi konumundaki basın sektörü çalışanlarının, büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri mesleklerinin yılın sadece bir gününde değil, her gün önemle hatırlanması gerektiğini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sözlerini, “Basın mensuplarımızın bu mutlu günlerinde onları tekrar tebrik ediyor ve kutsal vazifelerinde başarılar diliyorum” diyerek tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat