Özdilek

Güncel

KARAOSMANOĞLU, AZİZ ALEMDAR’A GERİ VİTES YAPTIRDI!

Meclis kararını hiçe sayarak belediyeye ait Derince Merkez Camii altında bulunan Çağrı Market yerini 4 milyan 200 bin TL’ye satan Alemdar, satış kararını Karaosmanoğlu’nun tepkisi üzerine iptal etti

30 Mart 2013 Saat: 01:41
KARAOSMANOĞLU, AZİZ ALEMDAR’A GERİ VİTES YAPTIRDI!
KARAOSMANOĞLU, AZİZ ALEMDAR’A GERİ VİTES YAPTIRDI!
Adı skandallarla anılan, meclisteki tavırlarıyla ve saldırgan diliyle partisini sürekli sıkıntıya sokan Aziz Alemdar son olarak Merkez Cami altındaki 42 bin TL gelir getiren dükkânı satmaya çalışmış ve AKP   meclis üyelerinden Hüseyin Çepil ve İsmail Balcı bu kararı onaylamamıştı. Meclisten yetki alması zorunluluğuna rağmen bu dükkânı kendi yetkisiyle satan Alemdar'a Derinceliler de tepki koymuştu.
Ayemdar Geçtiğimiz günlerde yaptığı ihalede Cami altındaki çağrı market`in yerini 4 milyon 200 bin TL`ye Ergün Gıda firmasına satmıştı.

NİSAN MECLİSİNİ BEKLEMEDİ
Nisan ayı meclisinde tekrar yetki isteyeceğini açıklayan Alemdar`ın bu çıkışı başta kendi meclis üyeleri olmak üzere muhalefetten de tepki almış ve meclis üyeleri yetkiyi vermeyeceklerini açıklamışlardı. Israrla yetkiyi alacağını belirten Aziz Alemdar` a ne olduysa Nisan ayı meclisine getireceği yetkiyi istemeyeceğini açıkladı.

KARAOSMANOĞLU ÇOK KIZDI
Alınan bilgilere göre duruma el koyan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,bugün yapılan Derince Meclis Grubu toplantısına katıldı ve dükkânın satışının yapılmamasını istedi.Vatandaşın malını satmak için gayret eden ancak duyarlı AKP meclis üyeleri Hüseyin Çepil ve İsmail Balcı` nın karşı koymasıyla satışı gerçekleştiremeyen Alemdar, Karaosmanoğlu` nun da bu karşı çıkışından sonra aldığı kararlarla partisini ne kadar zor durumlara düşürdüğünü de görmüş oldu. Görünen o ki; Alemdar` ın her kararına uyan ve vatandaşın malının satılmasına da el kaldıran diğer AKP`li meclis üyeleri ise bundan sonraki kararlarını alırken biraz daha düşünecekler.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat