Özdilek

Spor

Karamürselspor Cem Baki ile anlaştı

Yeni sezon da Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Karamürselspor geçen sezonun şampiyon teknik adamı Cem Baki ile yeniden anlaşmaya vardı.

26 Haziran 2018 Saat: 22:18
Karamürselspor Cem Baki ile anlaştı
Karamürselspor Cem Baki ile anlaştı

Bu sezon Süper Amatör Lig’de iddialı bir kadro kurma planları içerisinde olan Karamürselspor ilk anlaşmasını yaptı. Geçtiğimiz sezonun ortasında takıma gelen ve Play-Off’lar da şampiyon olan Cem Baki ile yeniden anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertli ekip önceki gün yapılan görüşmede yeni teknik adamla yeniden anlaştığını ve yeni sezon için iç ve dış transfer çalışmalarını da Cem Baki’nin raporu doğrultusunda gerçekleştireceklerini belirttiler.

Gözler iç ve dış transferde

Yönetimin Baki ile devam kararı camiada da memnunluk yarattı. Teknik direktör sorununun çözümünün ardından şimdi gözler iç ve dış transfere çevrildi. Önce iç transferde yolların ayrılacağı isimlere teşekkür edilecek sonrasında da görüşülmek istenen futbolcularla görüşülecek. Son olarak ise dış transfer ile birlikte de transferi de noktalayacak. Başkan Ali Yılmaz tek düşüncelerinin BAL’a yükselmek, asıl hedeflerinin ise 3.Lig olduğunu yineledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat