Güncel

Karamürsel'deki cesetlerin kimliği belli oldu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Kayacık mahallesi Arıtma Tesisi açıklarında, küçük bir çocuğu deniz yüzeyinde gören vatandaşlar hemen müdahale ederek çocuğu çıkardı

19 Ağustos 2014 Saat: 14:28
Karamürsel'deki cesetlerin kimliği belli oldu
Karamürsel'deki cesetlerin kimliği belli oldu

Edinilen bilgiye göre Kayacık Mahallesi arıtma tesisi açıklarında denizde bir erkek çocuğunu yüz üstü yatan gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

 

ÖLDÜRÜLÜP DENİZE ATILDIKLARI DÜŞÜNÜLÜYOR

Olay yerine gelen ekipler tarafından çocuğun cesedi denizden çıkarılırken çevrede yapılan aramada, 50 metre uzaklıkta aynı yaşlarda bir kız çocuğunun daha cesedi bulunarak kıyıya çıkarıldı. Bu sırada olay yerine 300 metre mesafede kıyıda bir kadın cesedi olduğu ihbarı üzerine bu bölgeye giden ekipler, bir kadının cesedini de sahile çıkardı.

 

KADININ KAFASINDA DARP İZLERİ GÖRÜLDÜ

Yapılan ilk incelemede kadının kafasında darp izlerinin görüldüğü öğrenildi. Üzerilerinde kıyafetleri bulunan iki çocuk ve kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Cesetler, inceleme yapılmak üzere Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Karamürsel'de denizden çıkan üç cesedin kimlikleri belirlendi. Akşam saatlerinde Karamürsel Ankara evleri sahilinde bulunan kişilerin Derya Erdem(29), çocukları Bora Can Erdem (7) ve Türkkan Efsun Erdem(9) oldukları belirlendi. Derya Erdem'in Kars iline kayıtlı olduğu öğrenilirken, Karamürsel ilçesine kardeşini ziyaret için geldiği belirlendi. Öte yandan Derya Erdem'in eşinden bir süre önce boşandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat