Özdilek

Aşayiş

Karamürsel'de evleri soyan hırsızlık zanlıları yakalandı

Karamürsel'de 4 Eylül 2017 günü meydana gelen olayda, bir eve giren hırsızlar yaklaşık 30 bin lira değerinde para ile ziynet eşyası çalmışlardı. Polisin başarılı çalışması sonucunda yakalandılar.

29 Eylül 2017 Saat: 20:06
Karamürselde ki hırsızlık zanlıları yakalandı
Karamürsel'de evleri soyan hırsızlık zanlıları yakalandı

Olayla ilgili olarak incelemelerde bulunan polis ekipleri MOBESE ve güvenlik kameralarından,   olayla ilgili  2 şahısın kimliklerini tespit etti. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, kimliklerini tespit ettiği şahısları yakalamak amacıyla çalışma başlattı.   Olayla ilgili aranan 60’a yakın suç kaydı bulunan ve 1  olayla ilgili olarak mahkeme kararı ile aranan C.Ç(28) ile 20’e yakın suç kaydı bulunan L.U isimli bayanlar İstanbul Umraniye’de yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca L.U isimli kadının kocası olan S.U’nunda bayanları hırsızlık yapmak amacıyla  kendisine ait araç ile  Kocaeli’ne getirdiği belirlendi.  Polis S.U isimli şahısın yakalanması için çalışma başlattı.Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen her  iki şüpheli kadında, biten sorguları sonrası  Kocaeli Adliyesine sevk edildi.   Şahısların hırsızlık sırasında şüphe çekmemek için  iyi giyindikleri,  hırsızlık için girecekleri evin zilini çalıp kimse olmadığından emin olunca   kapısını plastik bir aparat ile açarak eve girdikleri tespit edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat