Özdilek

Spor

Karamürsel Spor Kulübü'nden KASKF'a Ziyaret

Bu sezon yeni bir yapılanma ve yeni yönetimiyle lige hazırlanan Karamürsel Spor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

5 Ağustos 2017 Saat: 13:05
Karamürsel Spor Kulübünden KASKFa Ziyaret
Karamürsel Spor Kulübü'nden KASKF'a Ziyaret

TÜM FİKİRLERE AÇIĞIZ

1923 yılında kurulan ve tarihinde başarılara imza atan Karamürsel Spor Kulübü yönetimi federasyonumuzu ziyaret ederek gelecek sezon hakkında Başkanımız Murat Aydın ile bilgi alışverişinde bulundu. Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aydın,  Karamürsel’de futbolun ve diğer branşların daha fazla gelişmesinin il sporu için önemli olduğunu, yapılması hedeflenen tesis ve saha çalışmalarında öncü olacağını ve bu konuda tüm fikirlere açık olduklarını söyledi.

FAİR PLAY MESAJI

Karamürsel’in simgesi olan gemi figürünün olduğu tabloyu Başkanımıza hediye eden Başkan Yılmaz, ‘Hepimiz aynı gemideyiz. Birbirimizin kıymetini bilmeliyiz’ diyerek fair play mesajı verdi. Öte yandan Başkan Yılmaz, Karamürsel Kulübü Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın da selamlarını iletti.

DİLEKÇE VERDİLER

Karamürsel yönetim kurulunun yapmış olduğu ziyarette en çok dikkat çeken olay ise Başkan Ali Yılmaz’ın, Murat Aydın’a vermiş olduğu dilekçeydi. Daha önce polis olmadan iç saha maçlarını oynamayı talep edeceklerini dile getiren yönetim kurulu, dün bunun dilekçesini vererek bu projesini resmen hayata geçirmiş oldu. Murat Aydın, Karamürsel Spor Kulübü’nün bu teklif ve düşüncesinin çok ince bir duruş olduğunu söyledi ve kendilerine teşekkür etti.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat