Özdilek

Siyaset

Karamürsel’de, Sevgi Hakimdi

AKP’nin Başiskele ile başlayan, sırası ile Gebze, Kartepe, Darıca, Gölcük, Dilovası, Çayırova ve Körfez ilçeleriyle devam eden aday tanıtım toplantılarının onuncusu Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım’ın halka ve

15 Şubat 2014 Saat: 14:14
Karamürsel’de, Sevgi Hakimdi
Karamürsel’de, Sevgi Hakimdi

Karamürsel Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te gerçekleştirilen program yoğun katılımla ve coşkuyla geçti. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen programa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşi Behiye Hanım’la, başkan adayı İsmail Yıldırım ise eşi Tuğba Hanım ile birlikte katılım gösterdi. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de başkanların programa eşleri ile katılmasını Sevgililer Günü’ne bağladı. Başkanlar, program sonunda eşlerine karanfil hediye ederek, Sevgililer Günü’nü kutladı.

 

SALONA SIĞMADILAR

450 kişi kapasiteli Karamürsel Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran ve salonun dışında da yoğun bir kalabalık oluşturan partililer ve Karamürsel halkı, sık sık sloganlar atarak başkanları Yıldırım’a sevgi gösterisinde bulundu. Programa; AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eşi Behiye Karaosmanoğlu, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Gölcük Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Karamürsel Belediye Başkan aday adayları, eski belediye başkanları, ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

EŞİYLE BİRLİKTE GELDİ

Bayraklarla donatılan, adım atılacak yer bulunmayan, coşkunun hakim olduğu program, ilçe başkanı Recep Demirel’in selamlama konuşması ile başladı. Teşkilatlardan Yıldırım’a destek olmalarını isteyen Demirel’in ardından kürsüye Başkan Karaosmanoğlu çıktı. Uzun süre sloganlar nedeniyle konuşmasına başlayamayan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de artık bir gram atık suyun denize akmadığını ifade ederek yapılan hizmetlerden söz etti. Karaosmanoğlu’nun konuşmasının sonrasında ise kürsüye alkışlar eşliğinde İl Başkanı Mahmut Civelek çıktı. Civelek, teşkilatı selamladıktan sonra esprili bir dille Başkan Karaomsnaoğlu’nun programa neden eşi ile geldiğini anlattı. Civelek, şunları kaydetti: “Başkanıma sordum, hiç bir tanıtım programına eşinizle gelmediniz, buranın farkı ne diye. Bugün Sevgililer Günü olduğunu söyledi.

 

CHP’YE ÖN SEÇİMLE YÜKLENDİ

Bakıyorum başkanlarımız programa eşleriyle katılmış. Şimdi eşim duyarsa ne olacak, en iyisi benim arabama bir karanfil bırakın, giderken götüreyim. Bilsem ben de eşimle gelirdim.” Salonu güldüren bu konuşmanın ardından Civelek, CHP’nin hafta sonu yapılan meclis üyesi aday belirleme ön seçimine değinerek açtı ağzını yumdu gözünü. Civelek, CHP şimdi adına demokrasi şöleni dediği bir ön seçim yapıyor. Hadi hazırlanan anahtar listeleri geçtik ama sandıklara bir bakıyorsunuz aday adaylarının abileri başında duruyor, oyları da onlar sayıyor. CHP’nin sandık ve demokrasi anlayışı işte bu. Bunlar değilmiydi Kur’an-ı yasaklayan, camileri yasaklayan, Dersim’i bombalayan. Dersim’i bombalayan kişinin ismini bir hava alanına verdi bunlar” dedi.

 

“EY SEVGİLİ” DİYE BAŞLADI

Civelek’in konuşmasının sonrasında ise kürsüye sloganlar ve alkışlar eşliğinde İsmail Yıldırım çıktı. Yıldırım, konuşmasına başlamadan önce “Ey Sevgili” adlı şiiri okuyarak Sevgililer Günü’ne yakışır bir açılış yaptı. Yıldırım, belediye başkan aday adaylarına, teşkilatlara ve halka teşekkür ederek başladığı konuşmasının devamında yaptıkları ve yapacakları hizmetlere değindi. Plaj sayısını üçe çıkaracaklarını ifade

YILDIRIM: PİŞMAN DEĞİLİM

Halkın dürüst, ihtiyaç duyduğunda ulaşabileceği bir Şehr-i Emin seçeceğini belirten Yıldırım, diğer partilerin adaylarıyla da dostça bir yarış içinde olacaklarının sözünü verdi. Demokrat Parti’den belediye başkanı olan ve daha sonra AK Parti’ye geçen Yıldırım, konuşmasında buna da vurgu yaparak, “Geçmişte aldığım hiçbir karardan dolayı pişman değilim. Ne yaptıysam halkın daha iyi hizmet alması için yaptım. Bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum” şeklinde konuştu. Yaptıkları hizmetleri görmezden gelenler olduğunu da söyleyen Yıldırım, “Ben 10 yıl boyunca onların da başkanlığını yaptım. Haklarım helal olsun” dedi. Yıldırım’ın konuşması sırasında eşi Tuğba Hanım’ın gözlerinin dolduğu görüldü. Konuşmaların ardından İsmail Yıldırım’a kalp şeklinde çiçek takdiminde bulunuldu ve hep birlikte hatıra fotoğrafları çekildi. Programın sonunda Sevgililer Günü nedeniyle başkanlar eşlerine karanfil takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat