Güncel

Karamürsel ÇEKÜD Yıldırımı Ziyaret Etti

Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a tebrik ziyaretinde bulundular.

23 Haziran 2014 Saat: 14:11
Karamürsel ÇEKÜD Yıldırımı Ziyaret Etti
Karamürsel ÇEKÜD Yıldırımı Ziyaret Etti

İsmail YILDIRIM’ a tebrik ziyaretinde bulunan heyet şöyle oluşuyor. Başkan Ziraat Mühendisi Sn. İdris Ay , Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Ercan GÜLSUYU, Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Salih ÜNEL, emekli din görevlisi Osman AKBAŞ , Köfteci Nurettin adlı mekanın sahiplerinden Sercan ALTUN, ve dernek üyeleri Gökhan ÖZER ,Serdar ÖZER ve Tuncay YAVUZYİĞİT oluşan heyet katıldı.

 

Yapılan görüşmede öncelikle yeni görev dönemi için başarı dilekleri iletildi. Derneğin  faaliyetleri, yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgi vererek yeni dönemde Karamürsel Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak için fikir alış verişinde bulunuldular.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İdris Ay “ Görüşmelerin verimli geçtiğini ve özellikle Karamürsel İlçesi’nde çevre ve izcilik konusundaki çalışmalarda bundan sonraki dönemde aktif olarak çalışmak için fikir birliğine varıldığını söyledi.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat