Özdilek

Güncel

Karadenizliler dernek kuruyor

Gölcük Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Selami Bulut, Karadeniz kültürünü ilimizde yaşatmak için ‘Kocaeli Karadenizliler Derneği’ adı altında bir dernek kuracaklarını kaydetti.

11 Kasım 2014 Saat: 16:28
Karadenizliler dernek kuruyor
Karadenizliler dernek kuruyor

Gölcük Trabzonlular Derneği, pazar kahvaltısında bir araya geldi. Dernek Başkanı Selami Bulut ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bölge Çalışma eski Müdürü Ethem Şahin, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman, Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Derince Karadenizliler Dernek Başkanı Zafer Demir ve çok sayıda Karadenizli katıldı.


TEK ÇATI ALTINDA
Dernek binasında bir araya gelen Trabzonlular, uzun uzun hasret giderdi. Dernek Başkanı Selami Bulut, Kocaeli’de Karadeniz kültürünü yaşatmak için çalıştıklarına dikkat çekerek, “Kocaeli Karadenizliler Derneği’nin kurulması için altyapı çalışmalarını başlattık. İstişareler yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte ilimizde faaliyet gösteren hemşeri derneklerini tek çatı altında konfederasyon bünyesi altında toplamayı düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat