Özdilek

Güncel

Karadağ, Mezra Göleti Acilen Bitirilmeli!

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, DSİ tarafından inşasına başlanan ve Birecik’e “can suyu” olacak Mezra Göleti’nin hala bitirilmemesine ilişkin açıklama yaptı

6 Nisan 2022 Saat: 08:18
Karadağ, Mezra Göleti Acilen Bitirilmeli!
Karadağ, Mezra Göleti Acilen Bitirilmeli!

Karadağ, Mezra Göleti Acilen Bitirilmeli!

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, DSİ tarafından inşasına başlanan ve Birecik’e “can suyu” olacak Mezra Göleti’nin hala bitirilmemesine ilişkin açıklama yaptı. CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Birecik İlçe Başkanı Sakıp Yaşar, il ve ilçe yöneticileri ile Birecik’te uzun yıllardır süren anca hala bitirilemeyen Mezra Göleti şantiyesinde yetkililere çağrıda bulundu. CHP İl Başkanı Karadağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çiftçinin mağduriyeti gün geçtikçe artıyor” “Birecik’te yaklaşık 10 yıl önce Devlet Su İşleri tarafından inşasına başlanan ve bir türlü faaliyete geçirilemeyen 'Mezra Göleti', bölgedeki çiftçi vatandaşlarımızı isyan ettiriyor. Özellikle fıstık, zeytin ve sebze üretiminin yoğun olduğu bu alanda yaşanan mağduriyet gün geçtikçe artıyor”

  “Birecik halkı için önemli bir proje” “Birecik’te bulunan Mezra Göleti bitirildiği taktirde 15 bin dönüme yakın arazinin sulanması da öngörülüyor. Bu, Birecik halkı için gerçekten çok önemli bir proje ve bu projenin bir an önce tamamlanması gerekiyor. Biz de bu gecikmenin giderilmesi ve projenin acilen bitmesi için CHP il ve ilçe yönetimleri olarak Mezar Göleti şantiyesindeyiz. Devlet Su İşleri’nin bir an önce göleti bitirerek, suyun Birecik halkına verilmesi konusunda aceleci olması çağrısında bulunuyoruz. Biz de Mezra Göletindeki gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat