Özdilek

Ekonomi

Karacan’a bir teşekkür yemeği de Brisa’dan

Toplu sözleşmeleri işçinin lehine sonuçlandıran Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan için bir teşekkür yemeği de Brisa çalışanları tarafından düzenlendi.

11 Nisan 2014 Saat: 16:24
Karacan’a bir teşekkür yemeği de Brisa’dan
Karacan’a bir teşekkür yemeği de Brisa’dan

Toplu sözleşmeleri işçilerin lehine sonuçlandıran Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan için Kocaeli’de kurulu bulunan Türk Pirelli ve Goodyear lastik fabrikalarının ardından, Brisa çalışanları ve aileleri de bir teşekkür yemeği tertip etti. Brisa çalışanlarının birinci grubu tarafından Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe Karacan’ın yanı sıra, Lastik-İş Genel Sekreteri Alaaddin Sarı, sendikanın Kocaeli şube başkanı İsmail Kandaz, şube yönetim kurulu üyesi Tezcan Ay ve işyeri temsilcileri katıldı.

Kendisi için düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğin önemine değinen Karacan, sendikanın görevinin sadece toplu sözleşme imzalamak olmadığını, işçiler için yeni projeleri de hayata geçireceğini kaydetti. Karacan’ın konuşmasını uzun süre alkışlayan Brisa çalışanları ve aileleri, daha sonra genel başkanlarına günün anısına bir tablo hediye etti. Yapılan konuşmalar ve yenilen yemeğin ardından Brisa çalışanları ve aileleri, piste çıkarak canlı müzik eşliğinde kurtlarını döktü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat