Özdilek

Turizm

KARABALIK, MİMARLAR ODASI YÖNETİMİ İLE TANIŞT

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Mimarlar Odası Yöneticilerinden Karabalık'a ziyaret

 

Kocaeli Mimarlar Odası Yöneticileri önceki gün Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a nezaket ziyaretinde bulundu. Oda yönetimiyle tanışan Başkan Karabalık, yerel yönetimler olarak sivil toplum örgütleri ile işbirliğinde olmayı önemsediklerini belirtti.

 

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Yalçın Ergen beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Ergen, göreve geldikleri günden itibaren yerel yöneticilere yönelik ziyaretlerine Kartepe İlçesi'nde devam ettiklerini belirterek, “Sizlerle ortak paydamız bu kentte yaşamamız. Bizler bu kent için buradayız. Kent için yapılacak tüm çalışmalarda üzerimize düşeni yapma düşüncesindeyiz. Bugünkü ziyaretimizin amacı da sizlerle tanışıp hizmet anlamında çözüm üretmeye hazır ekibimiz olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

 

İşyeri ve ikametgahının da Kartepe'de olduğunu belirten oda başkanı Ergen'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Karabalık, “Mimarlar Odası bizim sigortamızdır. O yüzden sizin çalışmalarınızı önemsiyoruz. Kartepe İlçesi'nde de yükselen değer turizmdir. Bu değeri sağlarken doğanın korunması ve geliştirilmesi konusunda itina göstermekteyiz. Bu konuda sizlerinde yardımlarınızı, desteğinizi ve önerilerinizi bekliyoruz. En kısa zamanda sizleri ziyaret etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat