Özdilek

Siyaset

Karabalık, "Kartepe için çalışıyoruz”

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe de vatandaşlarla bir araya geldi

9 Kasım 2013 Saat: 21:01
Karabalık, "Kartepe için çalışıyoruz”
Karabalık, "Kartepe için çalışıyoruz”

AK Parti Kartepe SKM'nin hazırladığı programlar doğrultusunda Kartepe’yi karış karış gezen ve halkla kucaklaşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Köseköy merkezde vatandaşlarla buluştu. Başkan Karabalık, Hacı Mustafa Mahallesi ve Gazi Mahallesi’nde bir dizi temaslarda bulunurken kendisine meclis üyeleri Orhan Akyüz, Şükrü Demirci, Yusuf Özdemir, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileri de eşlik etti.

 

KÖSEKÖY'DE YOĞUN İLGİ

Köseköy merkezde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili halkın görüşlerine de başvurdu. Şikayetlerinizi bana memnuniyetlerinizi Ak Parti yöneticilerine iletmelerini istediği Kartepelilere, “Hizmetlerdeki memnuniyetleriniz kadar görüş ve şikayetlerinizi de önemsiyoruz. 'Halka Hizmet Hakka Hizmettir' düsturu ile çıktığımız bu yolda, bizler sizi seviyoruz. Ak Parti kadroları gece gündüz demeden başbakanımızın koyduğu hedeflere ulaşmak için aralıksız çalışmaktadır. Ak Parti'de siyaset yapmak bunu gerektirir. Göreve geldiğim günden bu yana desteğini, teveccühünü ve hayır dualarını eksik etmeyen Kartepeli Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 2009 yılında verdiğiniz görev ve emanetin  bilinci ile hizmetler üretip gerçekleştirmek için durmadan yola devam ediyoruz” diyen Başkan Karabalık, Köseköylülerin ellerini sıkarak tek tek hatır sordu.

 

BAŞBAKAN ADINA ROZET TAKTI

Bölgedeki temaslarında Ak Partiye olan desteklerini ifade eden vatandaşlar, Başkan ve ekibine güvenlerini ifade ettiler. Başkan Karabalık, ziyaretleri sırasında Hacı Mustafa Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Deyri’yi de yanlarında görmek istediğini ifade ederken, Ak Parti rozetini başbakan adına taktı. Eğitim kurumları, esnaf, hasta, yaşlı ziyaretleri ile herkesime ulaşan Başkan Karabalık, “Millet ne istiyorsa Allah onu nasip etsin” diyerek kendisine destek verenlere teşekkür etti.

X

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat