Özdilek

Güncel

KARABALIK, GÜVERCİNCİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ

Kartepe Arslanbey bölgesinde ikamet eden gençler, kurdukları Kartepe Güvercin Sevenler Derneği’ne destek için Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı ziyaret etti.

2 Şubat 2013 Saat: 11:47
KARABALIK, GÜVERCİNCİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ
KARABALIK, GÜVERCİNCİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ

Kartepe’nin Arslanbey bölgesindeki gençler kendi aralarında kurdukları derneklerle adından söz ettiriyor. Dernekleşen gruplara bölgedeki güvercin sevdalısı gençler de katıldı. Menderes Mahallesi’nde Alper Akçakaya başkanlığında, Kartepe Güvercin Sevenler Derneği’ni kuran dernek üyesi gençler, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı ziyaret ederek destek talebinde bulundular. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’tan dernek binalarının tefrişi konusunda destek isteyen gençler, “Sayın başkanımızın, sizin gençlere verdiği değeri biliyoruz. Güvercin sevdalısı bizlerde organizasyonlara katılmak ve başarılı çalışmalarda bulunmak adına bir araya geldik” dediler. Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Karabalık da, “Derneğinizin bir kültür merkezi gibi çalışması en büyük arzum. Bunu gerçekleştireceğinize inancım tamdır” dedi. Gençlere “Arslanbey Organize Sanayi Bölge Yönetiminden bir endüstri meslek lisesi, işadamı Fehmi Yıldız’dan da cami sözü aldık. Organize sanayi bölgesinde yapılacak okulda eğitim alacak gençlerimiz arayış içine girmelerine bile gerek kalmayarak iş ve staj imkanı bulabilecekler” dedi. Kartepe Sukay Park Tesisleri’nden faydalanma imkanı ile ilgili soru yönelten gençlere bir de müjde veren Başkan Karabalık, “Eğitim çalışmalarını ön planda tutacak dernek üyelerinizi ödüllendirmek için belirli zamanlarda su kayağı tesisini ücretsiz kullanabileceksiniz. Bunu tesis yetkilileri ile görüşün” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat