Özdilek

Güncel

Karabacak, 2015 yılında yapılanları anlattı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 2015 yılında yapılanları anlattı,

5 Ocak 2016 Saat: 11:14
Karabacak, 2015 yılında yapılanları anlattı
Karabacak, 2015 yılında yapılanları anlattı

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dün 2015 yılında yapılanları anlattı, 2016’da yapılacaklarla ilgili de bilgi veren Karabacak, Sancaktepe’ye kongre merkezi, gazetecilere de medya evi yapılacağını söyledi.

Başkan Karabacak 2015 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili basın mensuplarına kısa bilgiler sundu. Son yıllarda yapılan yatırımlarla Darıca’nın çehresinin değiştiğini söyleyen Başkan Karabacak ilçede yaşanan değişime vurgu yaparak, 2015 yılında başta Adnan Menderes Kültür Merkezi, sahil düzenleme çalışmaları ve yeni bilgi evleri olmak üzere, altyapı, üstyapı ve çevre alanlarında önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Darıca için hayati önem taşıyan mezarlık konusunu da 2015 yılı içerisinde çözdüklerini ifade ederek, Balçık Köyü’ndeki çalışmaların ara vermeden devam ettiğini söyledi. Başkan Karabacak, mezarlık alanının yakında hizmete açılacağını söyledi.2015 yılı içerisinde yapmayı planladıkları Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ve Darıca Yarı Maratonu gibi etkinliklerin terör dolayısıyla iptal edildiğini hatırlatan Başkan Karabacak, bu etkinliklerin 2016 yılı içerisinde devam edeceğine dikkat çekti.

 SANCAKTEPE’YE KONGRE MERKEZİ YAPILACAK

Başkan Karabacak 2015 yılı ile ilgili genel bilgiler aktardıktan sonra 2016 yılı içerisinde hayata geçirecekleri projeleri sinevizyon eşliğinde basına tanıttı. Karabacak,”2016 yılında Sancaktepe Bilim ve Kongre Merkezi Projemizi hayata geçireceğiz. Bayramoğlu Balyanoz Koyu ve Sahil  4.Etap proje çalışmaları ile Emek Mahallesi’nde spor kompleksi önemli projelerimiz olacak. Sahile iskele restaurant yapacağız. Mini marinayı bu yaz ortalarında tamamlayacağız. Cami Mahallesi kapalı pazar alanı, cami ve otopark projesi, tarihi yapıların restorasyonu ile Nenehatun Mahallesi’nde 30 dönümlük bir kent parkı kuruyoruz. Ana caddeleri ışı bu yıl içinde ışıklandıracağız. Ayrıca sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek.” Dedi. Karabacak, basın toplantısında gazetecilere de bir müjde verdi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile yapılan işbirliği çerçevesince Cumhuriyet parkı içindeki tesisin Medyaevi olarak kullanılacağını ifade etti. 


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat