Özdilek

Siyaset

Kara propaganda belgesi

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, dağıtılan broşür ve dergiler hakkında, “Bunlar kara propagandanın belgesidir” dedi.

28 Mart 2014 Saat: 17:04
Kara propaganda belgesi
Kara propaganda belgesi

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP il binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İl Kadın Kolları MYK üyesi Hamiyet Göksu ve il yönetimi katıldı. Basın toplantısını gerçekleştiren Yalçın Kuşkan, Kocaeli’de ki tüm seçmenleri Pazar günü sandık başına çağırdı. Kuşkan, “Oy kullanmayan yurttaşımızın oranının çok düşük olmasını istiyoruz.  Pazar günü kamu görevlilerini önemli bir hassasiyet içerisinde olmaya davet ediyoruz” dedi.

KARA PROPAGANDA BELGESİ

İzmit merkezde ve Kocaeli’de taraflı bir seçim süreci yaşadıklarını söyleyen Kuşkan, “Kocaeli’de iktidardan yana bir seçim süreci yaşatıldı. Halka dağıtılan bu broşür ve dergilerin nerede basıldığı malum. Buna rağmen herhangi bir tedbir alınmamıştır. Bunlar kara propagandanın belgesidir. Kenti yönetenler maalesef sesiz kalmışlardır. Önemli engellemelerle karşılaştık” ifadelerine yer verdi.

BİN 712 TANE OTOBÜS TESPİTİ

Bugün 12’de Perşembe Pazarında ki miting hakkında konuşan Kuşkan, “Biz Bolu’dan Yalova’dan, Eskişehir’den, Kırşehir ve İstanbul’dan da kimseyi davet etmedik. AKP’nin mitinginde bin 712 tane otobüs tespiti var. İzmit’teki hemşerilerimiz eşleriyle çocuklarıyla kazanılması muhtemel zafer öncesi mitinge bekliyoruz. Bu kentte oy verecek seçmenlerimizin orada olmasını arzu ediyoruz. İlk büyük hedef Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni alabilmektir” şeklinde konuştu.

“AKP KURAL TANIMIYOR”

Sefa Sirmen, “Son günlerde iktidar devletten aldığı gücü kullanmaya başladı. Tahammülleri kalmadı. Çalışmalarımıza tepki veriyorlar. AKP seçim kurallarına uymuyor, kural tanımıyor. Bunların hiç biri halkımızın gözünden kaçmayacak. İzmitlilere verdiğimiz rahatsızlık varsa özür diliyoruz. Bu miting 30 Mart’ın provası olacak. Herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Büyükşehir’de dahil bütün ilçeleri kazanacağımızdan yanayım” dedi.

 “UCUZ DEĞİL PARALI SAHTEKAR”

AKP tarafından bastırıldığı iddia edilen ANTİ-CHP dergileri hakkında eleştirilerde bulunan Sefa Sirmen, “Ucuz değil paralı bir sahtekar bu. Bunların basımı 500 milyar liralık bir bütçe gerektirir. Dergilerden 100 bin tanesi arkadaşlarımız tarafından ele geçirildi. 150 bin tane de başka bir versiyonunun daha hazırlandığını öğrendik” dedi. Sirmen, sözlerine son verirken tüm İzmit halkını bugünkü (Cumartesi) mitinge davet etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat