Özdilek

Çevre

Kar Anıt Ağaçlara zarar verdi

Etkili kar yağışı İzmit Kültür tepesindeki anıtsal ağaçlara ciddi hasar verdi. kar yüzünden onlarca ağacın da zarar gördüğü.

3 Ocak 2016 Saat: 13:40
Kar Anıt Ağaçlara zarar verdi
Kar Anıt Ağaçlara zarar verdi

. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, kar yüzünden Kültür Tepesinde  çok sayıda ağacın yıkıldığını ya da dallarının kırıldığını bildirerek” yoğun kar yüzünden zarar gören ağaçlar kısa süre içinde bulundukları bölgelerden hemen kaldırılmıştır. Ayrıca ekipler, park ve yeşil alanlardaki ağaçlardaki  karları dökmek suretiyle kırılma ve devrilmelerin önüne geçtiler.  Yetkililer, belediyenin karla mücadele çalışmalarının da şehrin dört bir yanında devam ettiğini ifade ederek” ekiplerimiz, kar küreme, tuzlama, yol açma gibi çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir” şeklinde konuştular.  Bu yapılan işlemler sonucunda sit alanında bulunan anıtsal ağaçların kaldırılması ,kesilmesi ve taşınmasında Kocaeli il Müze ve Kültür Müdürlüğünden her hangi bir görevlinin bulunmaması dikkat çekti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat