Özdilek

Siyaset

Kar altında iktidar yemini

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın genişletilmiş ilçe divanı toplantısı son derece verimli geçti. MHP’liler dün yağan yoğun kar yağışının altında iktidar yemini etti

18 Şubat 2015 Saat: 18:34
Kar altında iktidar yemini
Kar altında iktidar yemini

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın genişletilmiş divan toplantısı dün il binası toplantı salonunda yapıldı. İl başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanı Kaan Dilmen, milletvekili aday adayları Kemal Köse, Süleyman Pekin ve Prof. Dr. Ufuk Yıldız, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda genel seçim öncesi hazırlıklar ele alındı. Son derece verimli geçen toplantıda partililer söz alarak görüşlerini beyan etme imkanı buldu. Toplantıda ilk sözü alan ilçe başkanı Kaan Dilmen, tüm ülkücülerin çok çalışması gerektiğini ifade etti.


YOL HARİTAMIZ ESG
Öncelikli hedeflerinin mahalle ve köylerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak ve ESG listesini hazırlamak olduğunu ifade eden Dilmen, “Eksik olduğumuz yerler var. Bunun için de bu toplantıyı yapıp hepinizden destek istedik. Elbirliğiyle bu talan düzenine dur demek için birlikte çalışacağız ve başaracağız” dedi. Daha sonra söz alan il başkanı Aydın Ünlü ise ESG çalışmasının önemine değindi. Ünlü, “Yol haritamız ESG. Herkes sandığının milletvekili olacak. Biz sahada 11 milletvekili adayıyla değil, tüm üyelerimizle olacağız” dedi.


KAR ALTINDA YEMİN
Ünlü’nün ardından milletvekili aday adayları Kemal Kös, Süleyman Pekin ve Prof. Dr. Ufuk Yıldız, birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı. Sonrasında ise partililer söz alarak parti çalışmalarına ne gibi bir katkı sunacaklarıyla ilgili görüşlerini aktardı. Uzun süren toplantının ardından partililer hep birlikte kar yağışının altında iktidar yemini etti. Uzun süre kar altında sohbet eden partililer adına konuşan Kemal Köse, “Böyle bir havayı bir daha bulamayız. Tam kurt havası. Herkesin burada iktidar yemini etmesini istiyorum” dedi. Partililer ise çok çalışarak iktidar olacaklarının sözünü verdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat