Özdilek

Siyaset

Kaptan çok iddialı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin pazar günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan ettiği, Türk futbolunun büyük golcüsü, Kocaelispor’un efsane kaptanı Saffet Sancaklı 30 Mart’taki seçim için çok iddialı sözler kull

30 Eylül 2013 Saat: 23:52
Kaptan çok iddialı
Kaptan çok iddialı

Saffet Sancaklı, çok önemli bir göreve talip olduğunu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için uzun süredir hazırlandığını söyledi, “Kocaeli halkının önüne, hepsi gerçekleşebilecek nitelikte süper projelerle çıkacağım. Önümüzdeki günlerde bir büyük toplantı planlıyorum. Ama asıl seçim mücadelesine bayram ertesinde başlayacağız. Kent halkının önüne koyacağımız projeler, herkesi şaşırtacak” dedi.

FUTBOLCU SAFFET DEĞİLİM

Saffet Sancaklı, artık  “Eski futbolcu Saffet” olmadığını, aktif futbol hayatını bitirdikten sonra, işadamı, yönetici ve siyasetçi olarak çok önemli deneyimler edindiğini de söyledi,  “Ben kesinlikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak için bu göreve talip oldum. Seçime nasıl asılacağımı, kent halkıyla nasıl pozitif ilişki kuracağımı herkes yakında görecek” dedi.

MEVCUTLARA BÜYÜK TEPKİ VAR

Kocaeli Büyükşehir sınırları içinde AKP oylarının sanıldığı kadar fazla olmadığını öne süren Sancaklı şu değerlendirmeleri yaptı: “Bizim tespitlerimize göre, mevcut Büyükşehir yönetimine yüzde 60-65 oranında ciddi tepki var. İnsanlar değişim istiyorlar. Ben Kocaeli’de MHP oylarının tamamını alacağım. Ayrıca, AKP’den, CHP’den, diğer partilerden çok sayıda seçmenin, bu belediye yönetimini beğenmeyen insanların büyük bölümünün bana oy vereceğine inanıyorum. Benim Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemde, Kocaelispor her sezon bir üst kümeye çıkacak. Süper Lige çıktığı yıl da Avrupa Kupalarına gidecek.” 

X

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat