Özdilek

Siyaset

KAPLAN, PENÇELERİNİ GÖSTERDİ

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Fatma Hürriyet Kaplan bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile partisinin önseçimine iki gün kala ülkenin son durumunu gözden geçiren açıklamalarda bulundu. AKP hükümetini ve belediyelerini ağır

25 Ekim 2013 Saat: 11:50
KAPLAN, PENÇELERİNİ GÖSTERDİ
KAPLAN, PENÇELERİNİ GÖSTERDİ

Fatma Hürriyet Kaplan, " bu seçimi adama göre ya da bu seçim sadece benimle kazanılır davranışı ve anlayışının artık halkta karşılığı yoktur. Seçimin böyle kazanilamayacağini örgütle ve örgütlü olarak seçimi kazanabiliriz. Ben bir örgüt emekçisiyim. 2004 ve 2008 de seçimleri neden kaybetti sorularına cevap bulmamız için önümüzde çok güzel bir fırsat var. Bu seçim bunun için çok güzel bir fırsattir. AKP bile bizi taklit ediyor. Bakın oyları kadınlar aracılığıyla kazanacaklarını düşünüyorlar. B seçim partimizin önümüzdeki 10-15 yılını şekillendirecek bir seçim yaşayacağız. Kimsenin kimseye ya da partiye kızgın olmaya hakkı yoktur. Buna kimsenin hakkı yoktur. İzlit'in belediye başkanı olmaya ve örgütle birlikte hareket etmeye hazirim. Üyelerimize sesleniyorum ve partimizin seçimi kazanması için kadınlara güçlenmelerini ve oy vermelerini istiyorum. 2005 yılından beri ailemi ve işim dahil herşeyinde parti çalışmalarına feda ettim. Leyla Aatakan'in belediye başkanı olduğu yaştayim. Kendime rahmetli başkanımı örnek alıyorum.

Seçimiskazanmak istiyorsak oy almadığımız yerlerde daha çok çalışmamız gerekiyor. Geçmişte bizim olan bu bölgeleri geri almaya ihtiyacımız var. Köylerde 17 bin seçmenimiz var. Buraya yüklenin geri aymamız gerekmektedir. Aday olmam halinde evimi. Adresimi hatta yaşantımı hiç değiştirmeyeceğim. Herkes bana istediği zaman ulaşabilecek. Her eve girip herkesle tanıtıp evlerin içine girmeyi planlıyorum. Çalışma yöntemimiz bu olacaktır. AKP'nin kamu kaynakları boş yere kullanıp halkı tüm bunları öğrenmesini sağlayacağız. Kazılırsak nasıl olursa olsun kazanalım mantığını bir kenara bırakmalıyız. Eğer aday olur. Kazanırsak, tüm ilçeyi hakla birlikte yöneteceğiz. Meslek odaları muhtarlar ve tüm STK lAri ile birlikte bu kenti yöneteceğiz. Haklı demokratik taleplerin yanında olacağız. Belediyenin aldığı her karar sürüklediğiniz üzerine oturacaktir. Kaliteli bir kadro ile çalışacağız. Projeler açıklamıyorum çünkü sadece benim değil partimin de projelerini sürdürmem gerekiyor. Bu nedenle parti projelerinin önceliği nedeniyle proje açıklamıyorum. Önceleri iş sahaları ve istihdama yönelik bir atılıma gireceğiz. Esnaf sıkıntılarını gidereceğiz. Ulaşım sorunu ve kültürel değişim projeleri, sanat ve tarım turizmini ortaya koyacağız. Kentin tüm dinamiklerini harekete geçireceğimizin sözünü verebilirim.

Kim seçilirse seçilsin ben destek vereceğim. Bben bu partiye emek vermiş bir partiliyim ve emeğimi heba ettirmem. Hep çalıştım cebirleri bunu kaybetti. Artık emeğimizi kimseye yedirmeyiz. Parti üyesi olan herkesinizden olmayacaktı vardır. Partimin önseçim yapmasini doğru buluyorum ve bugüneskadan aranmamış insanlar bile oy kullanacaklar. Hiç aranmamış üyeler bizleri haklı olarak eleştiriyorlardı. Kapı kapı dolaşmaya başlayın bunun vatandaşa seçmene yansıdığıni birebir gördük. Önseçimin amacına ulaşmasını diliyorum. AKP çok fazla sayıda insanla çalışıyor ve insanları bizimle çalışmaya ikna etmemiz gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat