Özdilek

Güncel

Kaplan esnafa destek sözü verdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli milletvekili adayı Mehmet Hilal Kaplan, CHP iktidarında esnafa destek verileceğini ve esnafın rahat nefes alacağını söyledi.
Parti yöneticileriyle birlikte Gebze’de esnaf ziyaretlerini sürdüren Mehmet Hilal Kaplan, esnaflarla ilgili projelerini paylaştı. Esnafın yeniden ekonominin istikrarı ve toplumun temel direği olacağını kaydeden Kaplan, “Ekonomik büyümeden esnaf da hak ettiği payı alacak. Esnafa verilen kredileri 5 kat artıracağız. KOSGEB desteklerini artıracağız. Esnafa vergi ve teşvik avantajları getireceğiz. Bağ-Kur’a borcu olan esnafı da sağlık hizmetinden yararlandıracağız” şeklinde konuştu.
Gebze’nin adayıyım
Ziyaretlerinde esnafların sorularını da yanıtlayan Kaplan, 30 yıldır Gebze’de yaşadığını ve Gebze’nin sorunlarını bildiğini belirterek, “Seçildiğimde Gebze’nin milletvekili olacağım. Gebze’nin sorunlarını çözmek için çalışacağım. Her uzanan eli tutacağım” diye konuştu. Ülkenin ve Gebze’nin kötü yönetildiğini de dile getiren Kaplan, 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı ve esnaflardan destek istedi.
Dernekler Birliği’nde toplantı
CHP Kocaeli milletvekili adayı Mehmet Hilal Kaplan önceki gün de Gebze Dernekler Birliği’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş’in yanı sıra Gebze bölgesinde faaliyet gösteren yöresel ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından oluşan temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Kaplan, 12 Haziran seçimleri için destek istedi. Kaplan, Gebze’nin adayı olduğunu ve seçildiğinde Gebze’nin milletvekili gibi çalışacağına söz vererek, “Gebze’nin sorunlarının takipçisi ve çözümü için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat