Özdilek

Güncel

Kaplan’dan Şentürk’e ziyaret

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan geçtiğimiz günlerde Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası şampiyonu olan İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk’ü ziyaret ederek, tebrik etti.

21 Mart 2018 Saat: 18:03
Kaplan’dan Şentürk’e ziyaret
Kaplan’dan Şentürk’e ziyaret

        Kocaeli Milletvekili Fatma Hürrüyet Kaplan “Özellikle sportif anlamda şehrimiz için bu başarıların önemli olduğunu ve Kocaelinin bunu hak ettiğini belirtti. Sporun farklı görüş ve dallarda insanları bir araya getirebileceği önemli dallardan olduğunu söyleyerek bundan sonra ki maçlarda başarılar diledi.

        İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Şentürk “ ziyaretten dolayı öncelikle vekilimize teşekkür ediyorum. Özellikle bu konuyu takip edip şampiyonlukla ilgili bizlere destek vermeleri kendisinin spora nedenli önem verdiğini göstermektedir.  Bundan sonra da bütün branşlarımzda ki başarılarımızda Kocaelili vekillerimizi yanımızda görmek istiyoruz. İzmit Belediyespor branşlarında ve Türkiye çapında bir marka kulüp haline gelmiştir. Önümüz de ki süreçte daha iyi işlere imza atacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat