Özdilek

Güncel

Kapanönü’nde olay

Dün Saat 14.00 sıralarında İzmit’in en önemli ticaret mekanlarından olan Kapanönü Çarşısı’nda tanık olanların yüreğini acıtan sahneler yaşandı.

5 Nisan 2014 Saat: 17:49
Kapanönü’nde olay
Kapanönü’nde olay

Kiraladığı dükkanı iki ay işletebilen, kapatmak zorunda kalan esnaf, peşin ödediği kiranın kalan bölümünü alamayınca sinir krizi geçirerek kendini bıçakla doğramaya kalktı.

Lokanta piyasasında ‘Suriyeli Ahmet Usta’ olarak tanınan Ahmet U, bir süre önce Kapanönü Çarşısında, Ali Osman Kesim’e ait işyerini kiralamış, 6 aylık kira bedeli olan 15 bin TL’yi de dükkan sahibine peşin olarak ödemişti. Kapanönü Aile Kebap Salonu adı altında açtığı lokantayı iki ay işletebilen, işlerin kötü gitmesi nedeniyle kapatmak zorunda kalan Ahmet U. işyeri sahibinden ödediği kira bedelinin 4 aylık bölümü olan 9 bin TL’yi geri istedi.

Kapattığı işyerinin bir başkasına kiralandığını görünce iyice öfkelenen Ahmet U. dükkan sahibi Ali Osman Kesim’i parasını geri vermesi için bıçakla sıkıştırdı. Olay yerine polis ekipleri gelince bu kez aynı bıçakla kendini kesmeye bsaşlayan Ahmet U. polisler tarafından ikna edilerek bulunduğu yerden çıkartıldı. Suriyeli Ahmet Usta, ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılırken, içeride rehin kalan dükkan sahibi Ali Osman Kesim de rahat bir nefes aldı. Bu tabloyu hem Kapanönü esnafı hem de vatandaşlar ibret ve dehşetle izlerken herkesin içi burkulmuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat